18 Kasım 2011 Cuma

Kusursuz bir cilt için

Giysilerinizi sürekli yeniliyor, yıpranmamaları için özen gösteriyorsunuz. Peki ya vücudunuzun giysisi olan cildinizi zamanın ve dış koşulların yıpratıcı etkilerine karşı nasıl koruyorsunuz? Biorichi Jojoba Vücut Kremi, kusursuz bir görünüm için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

Biorichi Jojoba Vücut Kremi’nin içeriğinde tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarını karşılayabilen, enerji ve canlılık kaynağı olan doğal Jojoba yağı buluyor. Jojoba bitkisinden elde edilen bu öz sayesinde Biorichi Jojoba Vücut Kremi, pürüzlü ve kuru ciltleri koruyup temizlerken, nasır ve çatlak gibi sorunlu bölgelerde de iyileştirici etki gösteriyor. Kadınların gündelik cilt problemi olan nem kaybını önleyen ürün, cildi kurumaktan koruyan ve çevrenin zararlı etkilerini engelleyen koruyucu bir film tabakası oluşturarak kıskanılacak güzellikte bir cilde sahip olmayı sağlıyor.

İlk kullanımdan itibaren cilde daha parlak ve yumuşak bir görünüm kazandıran Biorichi Jojoba Vücut Kremi, kırışık oluşumunu önleyen yapısıyla zamanın yıpratıcı etkilerini yavaşlatıyor. Başta el, diz, dirsek gibi dış etkenlere daha çok maruz kalan bölgeler olmak üzere vücudun her bölgesinde kullanılabilen ürün, soyulma eğilimi gösteren kuru, kaba ve çatlak ciltlerin bakımı ve korunmasında son derece etkili.

Physicians formula happy booster

İçsel mutluluğunuzu ve dışsal güzelliğinizi arttırmak üzere formüle edilen Physicians Formula Happy Booster Allık, hoş kokusu ve yanaklarınıza verdiği canlılıkla siz kadınların vazgeçilmezi olacak.

Physicians Formula Happy Booster Allık, canlı renk tonları ve sedefli eşsiz formülü ile yanaklarınıza anında sağlıklı bir görünüm vererek enerjik bir ışıltı sağlıyor.

Menekşenin tatlı esansı sayesinde her kullanımda kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacak olan Happy Booster allık, kadifemsi yapısıyla yanaklarınızı aydınlatıp belirginleştirirken, içeriğindeki doğal antioksidanlar ile de cildinizi korumaya yardımcı oluyor.

Mud body mask – çamur özlü vücut maskesi

Özel Doğal Yağlarla Zenginleştirilmiş
Tüm Ciltler İçin

Natural Sea Beauty Çamur Özlü Vücut Maskesi Tiberia Sıcak Su Kaplıcaları’nın Çamur Özleri ile zenginleştirilmiştir. İçeriğindeki Ölü Deniz mineralleri, nane ve biberiye bitkilerinin yağları cildi yumuşatmaya ve genel yorgunluğu hafifletmeye yardımcı olur. Kullanım sonrası cilt daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazanır. İnce bir tabaka halinde haftada bir yada iki kez tüm vücudunuza uygulayınız. Beş dakika kadar bir süre bekletiniz daha sonra ıslak bir sünger yardımı ile ılık su ile durulayınız. En iyi sonuç için Çamur Özlü Vücut Maskesi kullanımı öncesi Çamur Özlü Arındırıcı (NSB Purfying Mud Body Scrub) kullanmanız önerilir.

Nuslank x-tra gel pro

Hollanda’da ithal X-Tra Gel, kadınların korkulu rüyası selülit görünümü, göbek, bel ve basen ve sıkılaştırma konusunda devrim yaratan bir ürün niteliğindedir

NUSLANK X-TRA GEL NEDİR?

Nuslank X-Tra Gel;
Hollanda’da üretilip Türkiye’de satışa sunulmuştur. Formülündeki maddelerin etkileri ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye destek olur ve vücutta selülit görüntüsünü azaltmada yardımcı üründür.
X-Tra Gel doğal içeriğiyle belli bölgelerdeki yağ birikimi ve selülit görünümünün azaltılmasında etkindir.
Siz uyurken, tatildeyken ya da çalışırken, gösterdiği etki sayesinde incelme ve sıkılaşma tüm gün boyunca devam eder.

Nuslank X-TRA GEL, göbek, bel ve basen inceltme, selülit düzenleyici ve sıkılaştırma konusunda devrim yaratan bir üründür. Yıllardır Hollanda’da satılan bu mucize ürün artık Türkiye”‘de.
Araştırmalara göre kadınların % 85-98′inde belirli ölçüde selülit ve bölgesel yağlanma olduğunu göstermektedir. Dolaşım ve hormonal bozukluklar, çevresel faktörler, sağlıksız beslenme sonucu meydana gelen selülitler ve bölgesel yağlanmalar ciltte pütürlü, sertleşmiş ve muntazam olmayan ‘portakal kabuğu’ şeklinde istenmeyen bir görüntüye sebep olur.

NuSlank X-Tra Gel, formülündeki guarana ve diğer bitkisel polifenollerin etkisi ile vücutta bölgesel olarak yağ birikimi görünümünü azaltmaya, bu bölgeleri sıkılaştırmaya, bölgesel incelmeye destek ve vücutta selülit görüntüsünü azaltmada yardımcı üründür.
X-Tra Gel doğal içeriğiyle belli bölgelerdeki yağ birikimi ve selülit görünümünün azaltılmasında etkindir. Siz uyurken, tatildeyken ya da çalışırken, gösterdiği etki sayesinde incelme ve sıkılaşma tüm gün boyunca devam eder.

X-TRA GEL – Bölgesel İncelme
Bölgesel fazlalıklar kişinin yaşına ve boyuna göre normal görünüm ve kiloda olan bir kişinin vücudunun sadece belirli yerlerinde oluşan ve depolanan yağ birikimleridir.Bu daha çok vücudumuzdaki yağ dağılımı ile ilgili bir durumdur. Giyinikken çok ince gibi görünen bir bayanın bikini ile belden aşağısının üstüne oranla daha geniş yada kalın olduğuna çok sık rastlarız.Bunun tam terside mümkündür, yani bacakları çok ince olduğu halde mide, bel, karın bölümünde yağlanma olanlarda vardır.
Göbek bölgesi, kadın ve erkekte en çok yağ birikiminin olduğu bölgedir.Cildin hemen altında yağ dokusu bulunur ve bu bölgede yağ birikimleri meydana gelir.
Bel bölgesinde yağ birikimi olduğunda kalınlaşma meydana gelir.Kadın ve erkek estetiği açısından bu bölge son derece önemlidir.Özellikle yağ birikimi yan boşluklarda olmaktadır.
Basen bölgesinde yağ birikimi kadınsı konturların bozulmasına neden olur.

Sağlıksız beslenme, spor yapamama, bazı metabolik ve hormonal hastalıklarda istenmeyen göbek, bel basen yağların oluşmasına sebep olur. Bu durumda yapılması gereken kişinin yaşına, yeme yeme içme alışkanlıklarına, vücut yapısına ve vücudundaki yağ dağımılımına göre bölgesel uygulamalarla sorunlu bölgedeki yağ birikimini gidermektir.

X-TRA GEL – Selülit
Tıptaki adı hidrolipodistrofi olan selülit, derinin alt tabakasındaki yağ dokusunun bağ dokular arasında sıkışması sonucunda derinin üst kısmının portakal kabuğu görüntüsü almasıdır. Dolaşım ve hormonal bozukluklar sonucu bağ dokusunda lokal olarak sıvı toplanmasıdır.Selülit oluşumunda küçük damar dolaşımı yavaşlar ve damar bütünlüğü bozularak dışarı , doku içine sıvı sızar.Burada yağ dokusu su hücreleri arasında birikir ve zamanla selülitler oluşur.
Ciddi bir problem olan selülit, sanılanın aksine sadece kilolu bayanlarda görülmez. Zayıf ya da şişman her kadının korkulu rüyasıdır. Selülit, daha çok bayanların kalça, basen, dizin ve bileğin iç kısımları, baldırların arkası ve üst bacak bölgelerinde yoğunlaşır.

Selülitin Evreleri
Evre 0: Ayakta dururken veya yatarken deri düzdür. Derinizi sıkıştırdığınızda sadece kıvrımlar oluşur, selülit görülmez.
Evre 1: Ayakta dururken veya yatarken deri düzdür. Ancak derinizi sıkıştırdığınızda selülit görünümü oluşur.
Evre 2: Yatarken deriniz düz görünür ancak ayağa kalktığınızda selülit görünümü oluşur.
Evre 3: Derinizi sıkıştırmasanız bile her pozisyonda selülit görülür.

X-TRA GEL – Sıkılaştırma
Aşırı hareketsizlik, çok sık kilo alınıp verilmesi sporu bırakma yada doğal yaşlanma süreci içinde özellikle karın, kalça, bacak içleri ve kol üstelerinde gevşeklik ve deformasyonu meydana gelir. Yukarıda belirttiğimiz nedenler dışında, kişinin genetik özellikleri açısından da bağ dokusu zayıf olabilir. Dolayısıyla yaşı ilerlemiş bir kişide elastikiyet kaybı daha sık görülmekle birlikte, genç bir kişide de bu tür deformasyonlar olabilir.
Vücudumuzda elastikiyet kaybı olup olmadığını anlamının çok basit yöntemleri vardır. Örneğin üst bacak bölümünüzü sıkıştırdığınızda doku sanki bir hamur parçası gibi kıvrılıyor yada hızlı bir şekilde yürürken kalça ve bacaklarınızın “jöle” gibi hareket ettiğini hissediyorsanız bu o bölümdeki kasların yeterince güçlü olmadığı için deforme olduğunun göstergesidir.

Vücut sıkılaştırma uygulamaları sporun yanı sıra, MOOİ Jel içeriğindeki bitkisel polifenollerin etkisi ile güçlendirilmelidir.

X-TRA GEL’in İçeriği
Guarana; dünya üzerinde kafein yönünden en zengin bitkidir. Lipolitik etkisiyle kafein, bulunduğu bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımının hızlandırılmasına yardımcıdır.
Macrocystis Pyrifera; Deniz yosunundan elde edilen dünyada en hızlı büyüyen bitkilerden biridir. Cildin esnekliğini artırır, sıkılaşmasını sağlar.
Hydrolyzed Wheat Protein(Hidrolize Buğday Proteini): Amino asitler bakımından zengin olan bu proteinler cilt dokusunu besler ve cildin esneklik ve sıkılığını artırır.
Juniperus communis(Ardıç): Kan dolaşımını arttırır. Cildi sıkılaştırıcı ve selülit görünümünü azaltıcı etkisi vardır.
Rosmarinus Officinalis (Biberiye): Dolaşım bozukluğu olan bölgede, kan dolaşım hızını arttırır. Böylece hücrelere daha iyi oksijen gitmesini sağlar. Cilt altında birikmiş portakal kabuğu görüntüsüne yol açan fazla sıvılara etkiyerek, selülit görüntüsünün hafifletilmesine yardım eder. Cildin sıkılaştırılmasında görev alır.
Pelargonium Odoratissimum (Itır): Cildi güzelleştirir. Hoş koku verir.
Citrus Grandis(Greyfurt): Bileşiminde C vitamini, kalsiyum, fosfor ve potasyum, E vitamini vardır. Antioksidan etkisi serbest radikallere karşı savaşır. Ayrıca kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi vardır.
Citrus Dulcis (Portakal): Cilt dokusunu güçlendirir. Ayrıca ciltte sıkılaştırıcı ve uyarıcı etkisi vardır.

Ambalaj: 250ml Jel

X-TRA GEL’in Etkisi
* Bölgesel incelme sağlanmasına ,
* Cildin altında var olan selülitlerin giderilmesine,
* Ciltte elastikiyet ve sıkılaştırma sağlanmasına,
* Cilt altında toplanmış portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına,
* Cilt yüzeyinin altında kan dolaşımının arttırılmasına,
* Cilt yüzeyinin düzleştirilmesine,pürüzsüz bir cilt oluşumuna,
* Ciltte ferahlık, canlılık hissinin sağlanmasına,
yardımcı olur.

X-TRA GEL’in Kullanımı
Günde 3 kere, yağlanmanın ve selülit görünümünün olduğu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır.

Nivea my silhouette inceltici & şekillendirici jel

Yeni NIVEA My Silhouette!

Jel krem içeriğindeki çok etkili doğal Bio-Slim kompleks ile siluetinizi inceltiyor ve şekillendiriyor.

Nasıl Çalışıyor?

Nivea araştırmaları yüksek performanslı aktif içerikler olan beyaz çay ve anason özünü birleştirerek çift etkili doğal Bio-Slim kompleksi geliştirdi.

Beyaz çay doğla yağ azaltma özelliği ile bilinmektedir.
Anason özünün kolajen üretiminde artışa yol açtığı bulunmuştur.
Kadınlar onaylıyor: “My Silhouette! kendimi daha güzel hissetmemi sağlayan etkili* bir ürün”**

Kanıtlanmış Sonuçlar:

Basen, kalça, bel ve karın bölgesi gibi sonuç alınmak istenen bölgelerde 3 cm’ye varan incelme
4 haftadan sonra ilk ölçülebilir sonuçlar
Gözle görülür derecede daha esnek cilt
*171 kadınla yapılan test: %68′i 4 haftalık kullanım sonrasında doğruladı.

**187 kadınla yapılan test: %70′i 2 haftalık kullanım sonrasında doğruladı.

Önerilen Kullanım Şekli: Basen, kalça, bel ve karın bölgesi gibi sonuç almak istenilen bölgelere günde 1-2 kere masaj yaparak uygulanır.

Tırnaklarınızda pırlanta ihtişamını yaşayın

Tek bir şişede mucizeler yaratan Diamond Shine’ı astar kat olarak uyguladığınızda tırnaklarınızı nemlendirirken oje işleminden sonra cila kat olarak uyguladığınızda elmas parlaklığında bir yansıma sağlamaya yardımcı oluyor. Amerika’nın tırnak bakımında 1 numaralı markası Sally Hansen’ın Diamond Shine Base & Top Coat – Çift İşlevli Astar ve Cila ile tırnaklarınıza tek ürünle çift bakım sağlayabilirsiniz.

İçeriğindeki özel Mikro-Elmas Partikülleri ile ojelerinizin parlaklığına uzun süreli koruma sağlıyor. Suya dayanıklı özelliği ile manikürünüzün tüm katmanlarına işleyerek ojelerinizin soyulmasını, çatlamasını ve solmasını engellemeye yardımcı oluyor.Ayrıca oje sürmeden de sadece tırnaklarınıza uygulandığında doğal bir ışıltı katan bu ürün ile ellerinizin güzelliğini çok daha uzun süre koruyabileceksiniz!

Estee Lauder Even Skintone Illuminator

Yapılan son araştırmalara göre, ne çizgiler, ne cilt lekeleri, ne kızarıklıklar şikayelerin en başında geliyor. Eşit bir cilt tonu arayışı şu andaki ortak tutku. Aslında bu istek makyaja olan ihtiyacı düşündükçe çok mantıklı geliyor. Fondöten sürmemizin sebebi tonu eşitlemek. Ciltte çeşitli kızarıklıklar, sivilce izleri ve lekeler olmadığı takdirde fondötene de ihtiyaç yok. Ayrıca çizgiler de duru ortamda göze batmıyor.

Bu senaryoya göre Estee Lauder’in Idealist serisinden çıkan Even Skintone Illuminator serumu ideal cilt renk tonu için çağrıda bulunuyor.

Idealit Even Skintone Illuminator yoğun yapılı hassas serum yağ içermiyor. Anında parlaklık kazandıran serumda tüm cilt renklerine uyan yansıtıcı optikler bulunuyor. Cilt doktorları ve göz doktorları tarafından test edilen Even Skintone Illuminator, 2 hafta gibi kısa bir sürede cildin yüksek sesli noktalarının sesini kısıyor. Klinik deneylerde %64 kadın cilt tonu eşitsizliklerinin kısa sürede giderildiğinin altını çiziyor.

Gece gündüz kullanılan serum temiz cilde sürülüyor. Daha sonra nemlendirici uygulanıyor.

30 ml ve 50 ml referansları bulunan serumun fiyatı, 165 TL ve 250 TL.

En seksi 10 parfüm

Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte en seksi 10 parfüm…

Bir parfümün seksi olması için ne gereklidir? Farklı notaların uyumla bir araya gelmesi mi? Şişesinin bizi cezp etmesi mi? İsminin akıllarda kalıcı bir büyü taşıması mı? Aslında hepsi. Baharatlı, çiçeksi, meyveli ve odunsu notalar taşıyan bu parfümler kullandıkça sizinle özdeşleşiyor… Bu da erkeklerin başını döndürmek için yeter de artar bile!

Youth Dew – Estee Lauder
Bir kadın vücudunu düşünün… Kum saati şeklinde; incecik belinde şık bir kurdele… Zengin bir egzotizm taşıyan, renginden de anlaşılabileceği gibi yoğun, baskın ve akılda kalan bir parfüm, Youth Dew. Dünyanın en seksi parfümlerinden biri olduğu söyleniyor ve 50 senedir de bu şöhretini yitirmemeyi başardı. Çiçeklerin sıcak baharatlarla, değerli odunsu notalarla oluşan müthiş kimyası, adeta bir sanat eseri gibi…
30 ml. 77 TL.

Allure – Chanel
Cazibe, çekicilik… Bu parfümün ismi aslında her şeyi açıklıyor. ‘Tanımlaması güç, karşı konulması ise imkansız’… Hayali bir buket taze çiçek olarak tanımlanıyor. Geleneksel üst, orta ve baz notaları yerine bu parfümde tam altı nota var! Hepsi de birbirini tamamlıyor, herhangi biri baskın çıkmıyor. 1996 yılından beri taze, meyvemsi, çiçeksi, odunsu ve oryantal notaların harmanlanmasıyla bizleri büyüleyen, klas bir parfüm…
50 ml. 149 TL.

Aromatic Elixir – Clinique
Normalde kokusuz, alerji yapmayan cilt bakım ürünleriyle tanıdığımız Clinique’in bu alandaki şöhretine oldukça zıt, yoğun ve karakterli parfümü Aromtic Elixir’den bahsedeceğiz… ‘Bir parfüm ve çok daha fazlası’ olduğu öne sürülen Elixir tam bir ‘iksir’, aromatik esansıyla akıllarda kalıyor. Sürdüğünüzde insanların merak edeceği ve kullandıkça sizinle özdeşleşecek bir parfüm arıyorsanız oryantal notalı bu parfüm tam size göre…
25 ml. 100 TL.

Obsession – Calvin Klein
Takıntı, saplantı… Tutkulu bir ismin ardında çok sofistike, kalıcı ve kadın erkek herkesi cezbeden bir koku saklı. Yeni versiyonu ‘Sheer Obsession’ın reklamlarında Eva Mendes’den daha iyi bir seçim olamazdı herhalde; çünkü seksi yıldız parfümün tek koklayışta hissettirdiği duygu dalgalanmalarını çok iyi temsil ediyor. Zamansız ve özel, tatlı ve baharatlı bir içerik…
50 ml. 135 TL.

Amor Amor – Cacharel
‘Aşk, aşk!’… Cacharel, bu dünyevi olguyu kıpkırmızı çekici şişesindeki parfümünde yaşatıyor. Kadın ve erkeğin ilk bakışması, aralarındaki kuvvetli elektrik… Amor Amor sizin tetiğiniz; çekerek tutkuyu özgür bırakmak size kalıyor! İçerik, vanilya ve yaseminin Frenk üzümüyle flörtü… Ani ve karşı konulamaz bir çekim gücü!
100 ml. 166 TL.

Sexy – Carolina Herrera
Carolina Herrera’nın sıra dışı şehveti ifade eden ‘Sexy’ parfümü dişiliğin esansını temsil ediyor. Abartıya kaçmadan, zarafetle baştan çıkartan bir dişilik… Üst notaları meyvemsi, orta notaları çiçeksi, baz notaları ise baharatlı ve tatlı… Demek ki bu karışım gerçekten çok etkili ve ‘seksi!’…
60 ml. 143 TL.

Agent Provocateur – Agent Provocateur
Markanın aynı isimli parfümü duyuları ‘provoke’ eden bir yoğunluğa, derin ve etkili oryantal notalara sahip. Pembe porselen şişesi ve şirin siyah kurdelesi, yine siyah el yazısıyla tamamlanan çekici bir bütünlüğü simgeliyor. Hindistan’ın safron yağı, Mısır’ın yasemin kokuları, Haiti’nin vetiveri ile başka egzotik unsurlar bir araya gelince aslında parfümün şişenin ötesine geçtiğine şahit oluyoruz…
50 ml. 132 TL.

L’Instant de Guerlain – Guerlain
Anı yaşamak… Guerlain’ın bu romantik parfümü sizi şimdiye odaklanmaya zorluyor. Koku o kadar etkileyici ve kalıcı ki… Yine de ağır olmamayı başarıyor. Portakal çiçeği esansı, çeşitli baharatlar ve vanilyanın dansı ancak bu kadar büyüleyici olabilirdi! Erkekler temiz, saf ama kendinden emin kokusuna teslim oluyor…
80 ml. 209 TL.

Romance – Ralph Lauren
Romantizmin doruğunda, ‘aşık olmanın zamansız esans’ını simgeleyen duygu dolu bir parfüm… Şişesinden ismine, gümüş şeritle çerçevelenmiş pembe kutusuna kadar her şeyiyle dişiliği, romantizmi çağrıştırıyor. Kadifemsi odunsu notalar, gösterişli çiçekler ve baştan çıkartıcı miskin büyüsüyle tanışmaya hazırlanın…
50 ml. 157 TL.

Addict – Christian Dior
Seksi parfümler hep kendileri gibi vurucu, şehvetli ve sizi tavlayan isimler taşır. Buna iyi bir örnek ‘Addict’; tiryakisi olacağınız, tutkuyla kullanacağınız bir parfüm… Kalp notasına Jamaica’da bulunan ve açtıktan birkaç saat sonra solan nadide çiçek ‘Gecenin kraliçesini’ barındıran parfüm bu yüzden çok özel. Kendi kurallarını koyan vurdumduymaz kadının çiçeksi, baharatlı parfümü…
50 ml. 187 TL.

Dr. Murad C Vitaminli Günlük Yenileyici Kompleks



Yapılan araştırmalara göre yetişkin bir kişi, doğduğu günden itibaren hiç güneşe maruz kalmasaydı bugün olduğundan % 80 oranında daha genç ve diri görünecekti. Yaşlılığın en büyük sorumlusu güneş, yazı geride bıraktığımız şu günlerde cilt üzerinde olumsuz yan etkilerini göstermeye başladı. Dr. Murad, etkisi klinik olarak kanıtlanmış C vitamini teknolojisi içeren bakımı Essential-C Daily Renewal Complex (C Vitaminli Günlük Yenileyici Kompleks) ile lekelerin azalmasını destekliyor.

Sadece 1 kez kullanımdan sonra ciltteki ince çizgi görünümünü % 17, 4 hafta sonra ciltteki lekeleri % 46 azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır!

Yaşlanma ve güneş lekeleri söz konusu olunca Murad’ı diğer markalardan farklı kılan özellikler;

Patentli Cilt Onarıcı Sistem: Bu patentli formül ile cildin kollajen sentezini ve elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur. Strese maruz kalan ciltleri onarmayı destekler.
Vitamin C; Cildin elastikiyetini arttırmaya, kollajen sentezini hızlandırmaya ve antioksidanlar ile cildi serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur.
Retinol (Vitamin A); Enzim aktivitesini arttırır. Hücre yenilenmesini normale çevirip, geliştirerek kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltır.C vitamini ile birlikte pigmentasyon oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Sivilce oluşumunu engellemeyi destekler.
Allantoin; Cildi yatıştırmayı ve sakinleştirmeyi destekler.

Yetkili Eczanelerde Fiyatı: 340 TL

Porselen bebek etkisi

Golden Rose Moisturizing Cream Fondöten ile makyajınızda porselen bebek etkisi yaratabilirsiniz. Yeni sezon makyaj trendleri arasında yer alan “kusursuz güzellik”, makyajınıza 60′lı yılların retro esintisini yansıtıyor. Golden Rose, Moisturizing Cream Fondöten ürünü ile cildinizde porselen bebek etkisi yaratarak, sezon trendlerine öncülük ediyor.

Doğal tonlardaki renkleriyle cildinizle bütünleşen Golden Rose Moisturizing Cream Fondöten, kısa sürede cildinizi mükemmel bir görünüme kavuşturacak. Golden Rose Moisturizing Cream Fondöten’in kolayca uygulanan yumuşak ipeksi dokusu ile cildinizdeki kusurları gizleyerek makyajınızdaki porselen etkisini arttırabilirsiniz. Golden Rose Moisturizing Cream Fondöten, yağsız ve kadifemsi yapısı ile kullanım kolaylığı sunarken, ciltteki parlamayı kontrol altında tutuyor.

13 Kasım 2011 Pazar

Zümrüt Yüzük Modelleri

Kadınlar, değerli taşları olan takıları hep sevmiştir. 2011 yılının en çok beğenilen zümrüt taşlı yüzük modelleri, sizlerin beğenisine hazır.

 

yuzuk Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk1 Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk2 Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk3 Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk4 Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk5 Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk6 Zümrüt yüzükleri modelleri

yuzuk7 Zümrüt yüzükleri modelleri

 

2012 Altınbaş Yüzük Kolye Modelleri

Altınbaş 2012 yılında da yine harika tasarımlarla karşımızda. Kolye ve yüzüklerin şıklığına bakarmısınız. Bu yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu günlerde sizlerde eşinize en güzel hediyeyi altınbaş yüzük ve kolyeler ile parmaklarınıza ve gerdanınıza güzellik katabilirsiniz.

kolye1 Altınbaş 2011 yüzük kolye modelleri

kolye2 Altınbaş 2011 yüzük kolye modelleri

Pembe Bayan Saat Modelleri

Pembe genelde bayanların en çok tercih ettiği renkler arasında yer almaktadır. Kıyafetlere uyumu ve hoş görünümü ile giyim modelleriniz ile tam anlamıyla bütünleşecek pembe kol saatlerinden birine mutlaka sahip olmalısınız.

pembe kol saati 1 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 2 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 3 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 4 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 5 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 6 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 7 Pembe kol saati çeşitleri 2011

pembe kol saati 8 Pembe kol saati çeşitleri 2011

Dolce Gabbana Çantalar

Çanta alışverişi kadınların büyük keyif aldığımız bir tutkudur diyor ve almak isteyeceğiniz yılın Dolce Gabbana çanta modelleri:

 

canta Dolce Gabbana Çanta Modelleri

canta12 Dolce Gabbana Çanta Modelleri

canta31 Dolce Gabbana Çanta Modelleri

canta4 Dolce Gabbana Çanta Modelleri

canta5 Dolce Gabbana Çanta Modelleri

canta6 Dolce Gabbana Çanta Modelleri

canta7 Dolce Gabbana Çanta Modelleri

Tory Burch Çanta Modelleri

Çanta tutkunları için Tory Burch 2012 çanta modellerini, zevkle sunuyoruz ve eminiz ki beğenip zevkle alacaksınız. Özel bayanlar için tasarlanmış olan çanta modelleri ile sizlerde şıklıgınıza ve güzelliğinize değer katabilirsiniz. Çünki bu çantalar gercekten cok özel ve güzel sizler için hazırlandı.

 

canta13 Tory Burch 2011 çanta modelleri

Louis Vuitton Çanta Modelleri

Çanta tutkunu olan hanımlar için yeni sezonun yani 2012 sezonunun çanta modasından, Louis Vuitton çanta tasarımları ile karşınızdayız. Evliçiftler olarak bizlerde sizler için Louis Vuitton çanta modellerinden bir demet güzellik sunarak sizlerin beğenisine sunuyoruz çünki tüm çantalar biribirinden güzel yorumları sizlere bırakıyoruz.

canta8 2012 Louis Vuitton çanta modelleri

canta7 2012 Louis Vuitton çanta modelleri

canta9 2012 Louis Vuitton çanta modelleri

canta10 2012 Louis Vuitton çanta modelleri

 

Cam Aksesuar Modelleri

Bayanlar için aksesuarlar vazgeçilmezlerdendir. Bu sezon tasarlanmış cam aksesuar modelleri, rengarenk ve estetik görünümleriyle tercihler arasında yer alacağa benziyor. 2012 yılı bayanların güzellikleri için sunulan cam aksesuar takı modelleri ile sizlerde gençleşmek için bir adım atabilirsiniz.

cam aksesuar 1 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 2 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 3 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 4 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 5 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 6 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 7 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 8 Cam aksesuar çeşitleri 2011

cam aksesuar 9 Cam aksesuar çeşitleri 2011

Şık Gecelik Modelleri

Bence, gecelikler  en az gündüz ve yada gece kıyafetleri kadar önemlidir. Geceliğin vücut hatlarına yakışması ve kadının çekiciliğini oldukça gözler önüne sermesi gerekir.

gecelik 180x300 Gecelik modelleri çok şıklar

gecelik1 176x300 Gecelik modelleri çok şıklar

gecelik2 184x300 Gecelik modelleri çok şıklar

gecelik3 176x300 Gecelik modelleri çok şıklar

gecelik5 180x300 Gecelik modelleri çok şıklar
Blogger tarafından desteklenmektedir.