7 Kasım 2012 Çarşamba

L’eau de Chloe Parfüm


Chloe, parfümü L’eau de Chloe ile, bahar kokularından gülsuyu, paçuli ve citrusu, nil yeşili parfüm şişesine hapsetmiş ve biz kadınlar için çok çekici bir parfüm yaratmış.
Üst notalarında baharın kokularından gülsuyu, paçuli ve citrusu barındıran L’eau de Chloe, Mart ayında Türkiye’de raflardaki yerini aldı bile!
Baharın kokularının yanı sıra, nil yeşili parfüm şişesi ve fiyonguyla da dikkatleri çeken L’eau de Chloe, çiçeklerin açtığı bahar aylarında herkesi cezbediyor.
Mart ayında Türkiye’de raflarda yerini alan L’eau de Chloe, fiyatıyla da el yakmıyor. L’eau de Chloe’nin 100 ml.’lik şişesinin satış fiyatı 224 TL olarak belirtiliyor.

Chloe parfümleri ile beğenilen bir marka olduğunu, L’eau de Chloe ile de kanıtlıyor. Bahar için seçtikleri gülsuyu, paçuli ve citrus kokularından oluşan L’eau de Chloe, şimdiden birçok kadının vazgeçilmezi olacak gibi gözüküyor.
Siz de parfümünüzde bir değişiklik yapmak istiyorsanız ve yeni kokulara açıksanız, gülsuyu, paçuli ve citrusun muhteşem uyumundan oluşan L’eau de Chloe’yi deneyin, pişman olmayacaksınız!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.