31 Ocak 2013 Perşembe

14 Şubat 2013 Sevgililer Günü Bizim Günümüz Diyenlere

14 şubat sevgililer günü 2013
14 Şubat 2013 Sevgililer günü tüm hızı ile yaklaşıyor. Peki siz sevdiğinize biriçik aşkınıza bir kez daha sevginizi göstermek için planlarınız tamam mı? Sevgililer gününü sevdiğinize özel sürprizler hazırlayıp evde mi geçirmeyi planlıyorsunuz? İşte size yol gösterebilecek birkaç küçük detay…

Sevgililer gününü evde kutlamak her zaman için dışarıda geçirmekten daha etkilidir. Çünkü bilinen bir ortamda her zaman için dış bir ortama nazaran daha rahat olursunuz ve duygularınızı daha rahat ifade edersiniz. İşte sizlere birkaç madde halinde evde sevgililer günü sürprizi tüyoları…

  • Sevdiğiniz kadın için neler yapabilirsiniz? Sevginizi göstermenin sınırları var mı? Kadınlar kendileri için özel olarak hazırlanmış her şeyden hoşlanırlar. Sevgiliniz için yemek hazırlamak, çabalamak ve onun için uğraş verdiğinizi ona göstermek sevgilinizi çok memnun edeceği gibi size olan sevgisini artıracaktır. Sofra düzenini ve çeşitliliğini de unutmamak lazım tabi.
  • Sofrada yemek yerken aşk şarkılarından oluşan başarı ile seçilmiş birkaç slow müzik ortamı daha da yumuşatacaktır. Sevdiğinizin doğrudan gözlerine bakın. Ona “Seni Seviyorum!” cümlesini her fırsatta söyleyin…
  • Olmazsa olmazıdır aşkın ve tutkunun mum ve çiçekler. Sevdiğiniz için evi özel olarak aldığınız çiçeklerle ve dekoratif mumlarla süsleyin. Çiçekleri abartmak istemiyorsanız, mumlardan birkaç özel kelime yazıp aşkınızı ve aşkınızın ateşini temsil etmekte kullanabilirsiniz.
  • Yine bir sevgililer günü klasiği, hediye. Sevgiliniz en çok nelerden hoşlanır? Sevgilinizin  hareketlerini takip edin. Muhakkak size istediği hediyeyi işaret edecek davranışlar sergileyecektir. Örneğin bir dükkan önünden geçerken vitrindeki ayakkabıyı veya takıyı çok beğendiğini söyler, onu bir süre hayretle inceler. Bu aslında sevgiliye gönderilen bir mesajdır. Erkekseniz ve sevgiliniz var ise onu dikkatle incelemeyi unutmayın. Eğer takip işini başarılı olarak gerçekleştirip doğru hediyeyi almazsanız bu durum size sevgililer gününde yol, su ve elektrik olarak dönecektir:)
  • Hediyenin en güzeli sevgilinin elinden olanıdır demişler büyüklerimiz. İlk maddede söylediğimiz gibi, kadınlar sevdikleri erkeğin kendi elleri ile hazırladığı hediyelere bayılırlar. Sevdiğinize basit takılar, boyamalar veya el becerisi gerektiren başka hediyeler hazırlayabilirsiniz. Ancak bu hazırlanan hediye asla sizin asıl hediyeniz olmamalıdır. Tamam, el yapımı uğraş verilmiş bir hediyedir değerlidir. Ancak tek başına ana hediye olabilecek kadar büyük bir hediye değildir:)
  • Bir tane çarşıdan aldığınız, bir tane de kendinizin hazırladığı hediyeniz var. Peki bu hediyeleri doğrudan mı vereceksiniz? Bunu yaparsanız hediyeleriniz pek değerli gibi görülmeyecektir. Sevdiğiniz bayanla küçük bulmacalar oynayın. Almış olduğunuz hediyeleri evde gizleyin. İlk verdiğiniz hediyenin yanında küçük bir kağıda diğer hediyenin ip ucunu yazın ve sevdiğinizin arayarak hediyeye ulaşmasını sağlayın. Hediye için uğraş vermesi hem hediyeyi tatlı kılacak, hem de sevdiğinizin hoşuna gidecektir.
  • Yemeğinizi yediniz, sohbetinizi ettiniz. Şimdi sırada birbirinize sarılıp güzel bir aşk filminde sıra. Filmi açın ve sevdiğinizi kollarınıza alın. Ona sevginizi, aşkınızı sonuna kadar gösterin. Buradan sonrası ise size kalmış. Bizim tavsiyelerimiz ancak bu kadar. İzleyebileceğiniz filmler; Titanic, Up(yukarı bak), İncir Reçeli, Kazablanka

Fark ettiyseniz yazıda sadece bir erkeğin sevdiği kadına uygulaması gereken adımları anlattık. Peki neden? Sevgililer günü sadece erkeğe mi var? Erkek mi sadece bazı şeyleri düşünüp uygulamak zorunda? Erkeklerin sırtına tatlı bir yük binse de biz kadınlarımızı bu şekilde seviyoruz.

İyi ki varsın bebeğim aşkım benim…

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.