30 Ocak 2013 Çarşamba

İğneli Epilasyon Nedir Nasıl Yapılır

İğneli Epilasyon Nedir Nasıl Yapılır
İğneli epilasyonun yan etkileri, iğneli epilasyonun zararları, iğneli epilasyonun yapılışı, iğneli epilasyon nedir, iğneli epilasyon nasıl yapılır, iğneli epilasyon ne kadar sürer, iğneli epilasyon nasıl uygulanır, iğneli epilasyonda iz kalır mı, iğneli epilasyon fiyatları.

İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri arasında bitkisel çözümler ve doğal kürler ile birlikte hem epilasyon yöntemleri de merak edilir. Epilasyon çeşitleri arasında ise lazer epilasyonun faydaları ve kalıcı bir çözüm olması nedeniyle diğer istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemlerine nazaran daha yaygın olduğu dikkatinizden kaçmamıştır.

Ancak son zamanlarda en az lazer epilasyon kadar etkili ve istenmeyen tüylere kesin çözüm veren bir başka epilasyon yöntemi daha var. Bu epilasyon yöntemi öyle lazer epilasyon gibi ışın tedavisine dayanmıyor. Ancak yine teknolojinin bir başka nimeti olan elektrik enerjisini özel bir takım iğneler ile kıl köklerini kurutuyor. Bu yöntemin adı da iğneli epilasyon.

İğneli epilasyon elektrik akımıyla çalışılan bir yöntemdir. Kıl kanallarından gönderilen akım kıl hücresinin yok olmasını sağlar. İğneli epilasyonda müşterinin hassasiyetine göre ayarlama imkanı vardır. www.saglikvegebelik.com

Rahat, sağlıklı bir yöntemle, iğneli epilasyonla kesin çözümler elde edilebilir. İğneli epilasyon kalıcı çözümlerdendir. İğneli epilasyon ince ve yumuşak iğnelerle kıl köküne girip zayıf akımlı elektrikle köklerin yakılması yöntemidir. Tahrip olan kıl daha sonra cımbızla çekilerek alınır. Elektrik akımı zayıf olduğu için pek acı duyulmasa da hassas bölgeler için lokal anestezi yapılabilir. Seansların sayısı, iğneli epilasyon yapılan bölgedeki tüy yoğunluğuna ve tüylerin alınmaya uygun gelişmişlik evresine göre değişir.

İğneli epilasyon nasıl çalışır: İğneli epilasyonda kıl köküne küçük çok ince ve sivri bir uç sokulur. Daha sonra elektrik akımı verilir. Elektrik akımının verildiği alet özel olarak yapılmış belli bir elektrik enerjisini veren cihazlardır. Isı ve kimyasal reaksiyon ile kıl kökü tahrip olmaktadır.

İğneli epilasyon güvenli bir yöntem midir: İğneli epilasyon etkili bir yöntemdir. Modern iğneli epilasyon cihazları ve yöntemleri tedavinin etkinliğini arttırmıştır. Ayrıca kişiye özel iğne kullanımı ile bulaşıcı hastalıklardan korunma sağlanır.

İğneli epilasyon ağrılı mıdır: İğneli epilasyon esnasında hissedilen acı kişinin ağrı duyarlılığına, makine modeline ve kullanılan yönteme göre değişir. İğneli epilasyon öncesi anestezik krem kullanılarak hastaların ağrıyı az hissetmeleri sağlanmaktadır

İğneli epilasyonun yan etkileri nelerdir: İğneli epilasyon güvenli bir yöntemdir. İğneli epilasyon uygulanmasından sonra kısa süreli ve geçici kızarıklık oluşabilir. Tedaviden sonra önerilecek krem ve ilaçlarla bu yan etkiler kısa sürede kaybolmaktadır.

Hangi vücut bölgeleri tedavi edilebilir: Vücudun her alanındaki tüyler iğneli epilasyon ile giderilebilir.

Uzun etki için iğneli epilasyon ne kadar süre devam edebilir: İğneli epilasyon uzun sürebilen bir yöntemdir. Tedavi süresi kişiden kişiye, tedavi edilen alan ve kıl yoğunluğuna göre değişmektedir. iğneli epilasyon da İlk tedaviden itibaren etkili sonuçlar alınmaya başlanır. Tedavi seansları başlangıçta yoğundurancak daha sonraları daha seyrek uygulanmaktadır.





0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.