15 Şubat 2013 Cuma

2013 Yılında uzak durulması gereken erkek tipleri

2013 yılında Uzak durulması gereken "erkek tipleri"
Merhaba. Yine toplum sorunlarını ilgilendiren bir yazı ile birlikteyiz sevgili blog severler. Daha temiz bir toplum için çıktığım bu blog yolunda elimden geldiğince sizleri bilgilendirmek ve dezenformasyona uğratmak için yemiyorum içimiyorum yazıyorum. Bugünkü konumuz daha önce uzak durulması gereken kız tipleri yazısının erkek versiyonu olacak. Aslında tüm erkekler bir melektir ama yine de her topluluk içinde olduğu gibi istisnalar olabiliyor. Bunlar çok küçük bir kitle biz erkekler arasında ama onları rencide etmek çok hoş olacak gibi :) evet!


1. Çok Geniş Erkekler

Buradaki genişlikten kasıt ebat olarak veya kilo olarak değil. Düşüncelerin geniş olması. Ne gibi? Mesela sevgilisini kıskanmaması gibi. Ona laf atan veya delici! bakışlar atan hayvan sürülerine tepki koymamak, "ayy boşver canımm uğraşmaya değmez" gibi talihsiz cümleler kurmak bu tiplerin en favori kelimesidir. Zoru görünce kızı bırakıp kaçma potansiyelleri de çok yüksektir. Ağzını burnunu kırılasıdır bunlar. Bak çok sinirlendim şimdi... Erkeğim diye dolaşıyor bunlar etrafta. Tehlikenin farkında mısınız?

2. Blog Yazmayan Erkekler

Blog yazmayan erkek mi olurmuş? "Olmaz olmaz ayy o ne öyle" dediğinizi duyar gibiyim. Bir kere blog yazan erkek naif olur, kadın ruhundan anlar, onunla vakit geçirmekten çok zevk alırsınız falan, genelde komiktirler, (en azından öyle bir iddaaları var o da bir şey) üçü bir arada gibi vazgeçilmezlerdir. Pazara kadar değil mezara kadardır sevgileri. En önemlisi de delikanlıdırlar. Sevdanın delisiyiz! Ama blog yazmayan totoşlar bunların hiç birine sahip değiller. Kızlar gelin bir de siz düşünün şimdi!

3. Balık Burcu Olmayan Erkekler

Bu şık biraz göreceli. Ama balık burcu erkeklerinin en ideal erkek olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor bu. Balık burcu erkeği demek, romantik dakikalar, halden anlayan tavırlar ve ayılığa kocaman bir hayır demek. Balık burcu erkeğini seven bir kadın ömür boyu mutlu mesut yaşar gider. Nasıl geçtiğini anlamaz bile zamanın. El üstünde tutar çünkü balık erkeği kadınını. Ama ya diğer burç erkekleri!! Onların da kendine has özellikleri var ama eksiler artılardan daha fazla. O yüzden kaç kurtul bacım onlardan, şurada balıklar dururken. "Akıllı kadının seçimi balık burcu erkeği, daima yanınızda"

4. Et Yemeyen Erkekler

Öncelikle belirteyim et yemeyen kızlar genelde güzel oluyor. O yüzden onları seviyorum. Ne bileyim vejeteryanlık denen olgu kadınlarda daha güzel. Erkek adama yakışmıyor. Ne öyle lan. "Ayy şekerim et mi almayaym ot var mı ot" En büyük ot kendisi haberi yok. Düşünsenize böyle bir mangal partisi falan var aile içinde veya arkadaşlar arasında. Bu hödük çıkıyor "brokoli yok muydu?" Hiç çekilir değil. Ayrıca et yemeyen erkeğin çocuğu falan da olmaz. İyi düşünün kızlar. Et demek canlılık demek, kan demek. Bunların sayısı artmaya başladı günümüzde, nereye gidiyor dünya çok üzülüyorum:/

5. Hem Fenerbahçe'li hem de AKP'li olan Erkekler

Aman aman!! Canlı bomba gibin. İstisnaları! olmakla beraber %90'ı hiç çekilir değildir kızlar. Şimdi sizle bir deney yapalım, düşünelim. Etrafımızdaki hem akpli hem de fenerbahçeli olan erkekleri. Düşündünüz. Hepsi bir garip değil mi? Bazısı pasif agresif, bazısı sinsi, bazısı ise ne olduğu belli değil tanımlanamayan bir yaşam formu. Buna en güzel erkek güzeli örneği ise tabii ki Recep Tayyip Erdoğan. Kendisi hem bir AKP'li hem de bir Fenerbahçeli. Bu kadar olur! Sadece AKP'li veya sadece fenerli arkadaşlar da sorun yok ikisi bir arada olunca başlıyor tehlike! Çok sakat çok koşarak uzaklaş :)

6. Çok cimri ve çok cömert olan Erkekler

Cimri erkek hiç çekilmez bu konuda herkes hem fikir sanırım. Cebinde akrep, yılan, çiyan her türlü şey var onların. Sizi bile borçlu çıkartırlar yeri gelince. Bir de bunun tam zıttı olan paraları oraya buraya saçmaktan zevk alan ve para şovu yapan erkeklerdir. Bunlara kısaca sonradan görme kırolar diyoruz. Bir çoğu baba parası yiyordur veya anadoludan kopup gelmiş elindeki avucundakini saçıyordur. Bas bas paraları leylaya hesabı. Rezalet. Tabii bunların da alıcıları var kaşarlar var ama hanım kızlarımız için ideal değiller. Adam değiller bu saçıcılar çünkü. Trafikte bariyerlere sıkıştırmak caizdir bunları :) haha:P

7. Trafikte sağ şeritte giden Erkekler

Sürat felakettir ama erkek adam da sağ şeritte öyle 30 km süratle gitmez. Bir de bunlar direksiyona yapışırlar, dünyadan koparlar. Küçük bir aksi durumda bile panik yaparlar. Adam değiller vallahi. Böyle korkak, kendine güvensiz, dört teker aracı doğru dürüst süremeyen adam iki eliyle bir şeyini doğrultamaz arkadaş. Eğer birinden doşlanıyorsanız ve arabası varsa önce onla bir yolculuk yapın, davranışları buna benzer ise kaç kaç kaç, sağda in hemen. Metrobüs daha güzel :)

8. Genel Kültür yoksunu Erkekler

Bu tipler okumuş etmiş de olabilir ama en doğru tanımıyla okumuş eşeklerdir. Hiç bir şeyden anlamazlar, bir şey de bilmezler. Yeteneksizin önde gidenidir. Bir şey sorarsın bilmez, dışardan bakınca ada sanırsın ama içeriden boş. Kova. Kızlar bunlara çok dikkat etmelisiniz. İstediği kadar yakışıklı ve zengn olsun. İçi boş lan adamın, öyle otur seyret, sohbet de edilmez bunlarla, ne konuşacaksın ki. "Ehehaha" tarzında geçer hayatları. Çekilir dert değil!

Daha da rencide etmeyeceğim. Yeter bu kadar. Kızlar ideal erkek bunların dışında bir de kategorize etmeye değer bulmadığım apaçi tarzı, garip cinsler haricinde her erkek olabilir :) Çok da seçenek kalmadı aslında. Uzaklarda aramayalım :P

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.