5 Şubat 2013 Salı

Ayda Mosharraf O Ses Türkiye 2013

Ayda Mosharraf - O Ses Türkiye 2013 Tüm Şarkılarını

Ayda Mosharraf

Ayda Mosharraf - O Ses Türkiye Tüm Şarkıları (2013)

1 İsyan (Halil Sezai Cover)

2 Rolling In The Deep (Adele Cover)

3 Diamonds (Rihanna Cover)

4 Çabuk Olalım Aşkım (Yıldız Tilbe Cover)

5 I Will Always Love You (Whitney Houston Cover)

6 Somebody That I Used To Know (Gotye Cover)

7 Someday (Original Song)

8 Rendered For Your Love (Original)

9 Silent Night (Swedish Versiyon)

10 Rude Boy (Rihanna Cover)

11 Unthinkable (I'm Ready) (Alicia Keys Cover)

12 This Womans Worth (Maxvell Cover)

13 Nothing On You (Bruno Mars Cover)

14 Dont Let Go (Original)

15 Climax (Usher Cover)

16 Tears (Yiruma Cover)

17 Marvins Room (Inspired Cover)

18 Güllerin Icinde (Mfö Cover)

19 Walk On By (Original)

20 İsyan (O Ses Türkiye Versiyon)

21 DamDiDam (Original)

22 Bridges Are Burned (Full Cover)

0 yorum:

Yorum Gönder

Powered by Blogger.