15 Şubat 2013 Cuma

Bilmek istermisiniz sürekli terk edilen kızların özelliklerini

Sürekli terk edilen kızların "pis" özellikleri
Merhaba blogların HALA VE HALA kapalı olduğu, şifreli cevap anahtarlarının fink attığı şu günlerde yine toplumsal bir yaraya tuz basacağız hep beraber. Daha da acıtacağız bu yarayı. Konumuz şöyle, mütemadiyen terk edilen kızların durumlarını ele alacağız. Özellikleri neler ve neden terk edilir bir insan hep, neden hep tekmeyi yer bunlar irdeleyeceğiz. Zor bir durum ama su testisi su yolunda kırılır hikayesi bu, müstehak durumları yani :)


- Genel vericidirler, elde etmek kolaydır.

Evet sürekli terkedilen ablalarımızın en büyük özelliği, birinci niteliği budur. Genel verici olmak. Malesef. Genel vericiden kastım, pek de seçici olmamalarıdır. İki güzel kaş, iki kaslı kol yeterlidir, kandırması kolaydır bu yüzden. Kolay kızlardandır. Gizli kaşardır büyük çoğunluğu. Dışardan pek anlaşılmaz, içine girince görürsün torbanın genişliğini. Erkekler sevmez biliyorsunuz ki böyle kolay olanları. Aslında sever ama köprüyü geçene kadar, alacağını alır bu kızlardan ve yoluna devam eder. Sonrası malum ayy yaa yine terk edildim, aşk acısı falan filan zırvalar! Eyy gerizekalı az naz yap di mi hemen herifin kolllarına atıyorsun kendini ilk günlerden itibaren. Sevdi mi sandın, nah sevdi, salak!

- Dırdır dır dır dırrr

Büyük bir çoğunluğu dır dır denen şeyin en büyük temsilcisidir. Adamın başını etini yer. Neredeydin, kimleydin, oradan bir ses mi geliyor, kim var orada. Elinin körü var kim olacak allah allah:P Sürekli bir sorgu sual, sürekli bir memnuniyetsizlik. Sanki sarayda büyümüş sultanımız, ne bu afra tafra. Sonrası hep aynı, yine aynı terkedilmeler. Bu çok dırdır yapan kızların içine bence şeytan kaçmış. Sürekli dürtüyor, "kızımm o orada sarışın hatunlarla işi pişiriyor sen burada pijamalarla oturuyorsun, salak" diye. Halbuki biraz hanım olsalar ne güzel olacak dünya, niye zindan ediyorsun adama dünyayı, zevk mi alıyorsun arkadaş :)

- Kıskanç bir kız arkadaş grubunun fitneleri

Sürekli terk edilen kızımızın böyle 4-5 kişiden oluşan böyle fırsat buldukça birlikte takılan bu kız grubu olabilir. Olsun tabi, ne güzel. Ama bu kız grupları genelde hep kıskanır birbirlerini. İçinden biri genelde fitne fesat olur. Kendisinin yoksa onun da olmasın ister güzel bir ilişkisi. Tabii bunu söylemez ama işler yavaş yavaş ilmek ilmek :) Kızı oğlandan soğutmak için çeşitli şeyler uydurur falan, her türlü şey. Zamanla saf kızımız bunları başta ciddiye almasa da içine bir kurt düşer ve dırdır etmeler, özel şeyleri karıştırmalar falan başlar. Bu sürecin sonu da yine terkedilmeyle sonuçlanır :) Bu kıskanç kız arkadaş ise "boş ver canımm yaa o seni hak etmiyordu zaten demek ki doğruymuş duyduklarımız" der. Allah belasını versin bence bu kıskanç kızların. Arkadaşları iyi seçelim :)

- Sadece benimle ilgilen, hayatın bene olsun!

Ayy bu özellik ne başa bela bir şeydir. İlk görüldüğü yerde daha fazla zaman kaybetmeden yanından uzaklaşılmalıdır bunların. Hemen! "Erkek arkadaşlarınla takılma, maça gitme, beraber kurtlar vadisi izleme ama benimle hürrem sultan izle, saatlerce alışveriş yap, benimle birlikte gez başkasıya gezme" Ne lan bu. Köle mi alıyorsun yanına hasbam derler adama. Hepsi olacak o zaman ben de derim. Oraya gitme, bunu giyme, şunu çıkar bunu giy, şunla görüşme, facebook hesabını kapat veya fotonu sil" Olur mu?? Olmaz tabi gerizekalılık bidliğin. O yüzden bu tip davranışlar terkedilmeyi hak eder. Adam ayrıldığında senin gibilerden bir ferahlar, kendini K2'ye çıkmış piknik yapıyor sanır. Öyle bir hava yani, uçuşa geçmiş. Yalnız öleceksiniz bence siz bu tipler :)

- Gereğinden fazla ilgi göstermek, şımartmak

Evet bu özelliğie sahip kızlarımız aslında bir melektirler. Pek iyi niyetlidirler. Hani sevdiği adamın hep iyiliğini isteyen hanım kızlarımız vardır ya hani ben çok severim, onlardandır bunlar. Ama bu aşırı ilgi, sevecenlik kıymet bilmeyen kazmalarda pek işlemez. Onlar zamanla bu ilgiye alışırlar başka yerlere yelken açabilirler, sıradanlaşır yani olay. Fırsatını bulunca atarlar kendini bir kaşara. Malesef böyle öküzler mevcut. Hangi hanım kız bir kaşara tercih edilir. O yüzden bu şımartan kızlar biraz kendilerinden ödün vermesinler az geri çeksinler kendilerini. Erkek milleti şımarmaya gelmez hemen cıvıtır. Fazla yüz vermemek gerek. Bu son kategori de malesef hep terkedilir, gerçek acıyı da çeken bunlardır. Bir suçları yoktur. Bunlar çok seviyorum, onlar da beni sevsinler :)

Terk edilmek ya da edilmemek işte bütün mesele bu. Var şimdi sen düşün!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.