17 Şubat 2013 Pazar

EN YENİ 2013 TREND GÜZELLİK İPUÇLARI

''GÜZELLİK İPUÇLARI ''
Yağlı saç görünümü sahip  olan bayanlara ipucu: Aniden bir haber geldi acil çıkmamız gerekiyor ama saçlarımız kirlenmiş yada yağlanmış bu durumda ne yapabiliriz diye düşünmeden hemen duşa saçımızı yıkamaya koşuyoruz ama zaman çok az  işte burada sizi kurtarıcı ipucu veriyorum azda olsa işinize yarar diye paylaşmak istedim.Gelelim iş başına :)) geniş uçlu bir makyaj  fırçası sizi kurtaracak, geniş uçlu fırçayı mineral bir pudranın içine batırın pudranın fazlalığını azaltmak için elinizle hafifçe vurduktan sonra pudrayı saç diplerinize uygulayın.Uyguladığınız pudra fazla yağı emerek saç tutamları arasına karışacak.Böylece yağ görünümü azalacak ve kimse anlayamayacak.
Sivilceleri azaltmak  için:Yağlı ciltlerde oluşan sivilcelere son verelim,bildiğimiz göz damlası ''Visine''yi sivilceniz üzerine sıkın. Sonra da üzerine talk pudrası surun,sabah kalktığınızda sivilceler azaldığını göreceksiniz.
Makyajınız kısa sürede yok oluyor:
Makyajınız yapıldıktan kısa bir süre sonra yok olup gidiyorsa, bunun tek bir sorumlusu var, o da cildinizin fazla yağlı olması... Bunun için nemlendiricinizi, makyaj yapmadan en az yarım saat önce sürmeniz daha doğru olacaktır.
Bu arada, kullanacağınız nemlendiricinin su bazlı ve yağsız olması gerektiğini unutmayın! Fondöten yerine, toz pudra kullanmanız da makyajınızın çok daha uzun süre dayanmasını sağlayabilir. 




0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.