15 Şubat 2013 Cuma

Eurovision şarkımız çocuk şarkısı gibi sempatik ama yetersiz

Eurovision şarkımız çocuk şarkısı gibi | sempatik ama yetersiz
Merhaba canımız ciğerimiz Eurovision sürecine girik yine ülke olarak :) TRT'de bu sene ülkemizi Azerbaycan'da yapılacak olan Eurovision'da temsil edecek olan Can Bonomo'nun hazırlamış olduğu şarkı tanıtıldı. Hep beraber dinledik, yarın sabaha kadar herkes dinlemiş olacak nereyde ülkedeki :) Hemen yorumlamam lazım yoksa içimde kalır. Ayyyy eurovison'da ney yaa sadece biz önem veriyoruz diyenlerin ağzına terlikle vuracağım :)


Öncelikle şarkının girişi falan çok güzel. Dedim olmuş bu güzel lan diye devam ederken. Şarkının sözlerinin çok yetersiz olduğunu farketmem pek uzun zaman almadı. Ayrıca Can'ın çok da iyi bir ingilizceye sahip olmadığını da görmüş olduk böylece. Ses de pek iyi değildi. Ya da söyleyemedi bilemiyorum :) Sözler yetersiz müzik daha fazla ön plana çıkmış haliyle.

Müzik ön plana çıkmış ama şarkı ve melodiler bildiğin bence çocuk şarkısı tadında. Marş gibi bir şarkı ama biraz çocuk marşına kaçmış gibi. Aklıma hemen susam sokağı falan geldi hani, böyle fazla neşeli şarkılar olan. Ama hareketli değil neşeli :) Kısaca sempatik ayy ne hoş diyebileceğimiz bir şarkı. Ama bir yarışma şarkısı değil kesinlikle. Ama yine de çok kötü değil ama yetersiz. Eurovision'a gitmez bu şarkı malesef.



Ben her sene kaçırmadan izlerim eurovision'u hatta geçen sene twitter'dan canlı yorumlar yapmış hangi kız güzel öhömm pardon hangi şarkı güzel diye kritik yapmıştık :P Bu sene de işim falan olmazsa izleyeceğim. Can Bonomo kardeşimi de yürekten desteklediğimi belirteyim ayrıca. İnşallah herkes benim gibi düşünmez iyi bir derece alır. Sempatik çocuk Can, şarkısı da sempatik. Bakalım sempatiklik yetecek mi, hadi bakalım :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.