11 Şubat 2013 Pazartesi

Gamze Özçelik Koridor'da Eğleniyor 2013

Gamze Özcelik
Gamze Özçelik, önceki gün Nişantaşı'nda Umut Eker ile görüntülendi. İkili eğlenmek için Koridor'u tercih etti.

Ancak bir süre sonra mekana Özçelik'in sevgilisi de gitti. Gecenin sonunda Özçelik mekandan sevgilisiyle birlikte ayrıldı, Eker ise diğer kapıdan tek başına çıktı.

İLK DEFA HAVAALANINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde birlikte rol aldığı Uğur Pektaş'tan boşandıktan sonra adı Berk Oktay ile aşk dedikodularına karışan Gamze Özçelik, bu ay başında ilk defa yeni sevgilisiyle görüntülenmişti.

Güzel oyuncu Gamze Özçelik, yaklaşık iki hafta önce Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde yeni sevgilisi ile görüntülenmişti.

Uğur Pektaş'tan ayrıldıktan sonra uzunca bir süre kimseyle birlikte olmayan Gamze Özçelik, gazetecilerin yılbaşını nerede geçireceklerine yönelik sorularını yanıtsız bırakmıştı. Sessiz kalmayı tercih eden Gamze Özçelik'in yeni aşk iddialarına ne yanıt vereceği merak konusu olmuştu. Ama son çıkan görüntüler sonrasında artık kafalarda herhangi bir soru işareti kalmadı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Gamze Özçelik'in bir nişan törenine yeni sevgilisi ile birlikte katıldığı; çıkışta ise, arkadaşlarıyla beraber tantuni yemeye gittiği iddia edilmişti.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.