15 Şubat 2013 Cuma

Onu kendine nasıl aşık edersin Olmadii bastan farkıyla

Onu kendine nasıl aşık edersin? | Olmadii bastan farkıyla


Erkekler türlü oyunlarla kadınları kendilerine aşık edip, kimin nerde bir zaafı varsa en dibine kadar onu kullanıp yeri geldiğinde yine o seviyorum dediği kadını arkadaş ortamlarına meze yaparlar –mecazi anlamda-. Sevgili bolgdaşlarım eğer ki bir erkeği kendine âşık etmek istiyorsan biraz sonra yazacağım maddeleri eksiksiz olarak uygula. Sende göreceksin ki gözünde büyüttüğün o adam nasılda kapında kemik bekleyen köpek gibi olmuş – teşbihte hata olmaz beyler kızmayın!-

1-    Kendi hayatınız olmalı;
Erkekler kendine güvenen kadınları her fırsatta ezmeye çalışsalar da aslında içten içe ‘öz güven’ dış görünüş kadar önemlidir onlar için. Öncelikle onu hayatınızın merkezine yerleştirmek yerine, hayatınızın aslında sadece ondan ibaret olmadığını gösterin.

2-     İlk adımı atan siz olmayın;
Aşkta gurur olmaz arkadaş ben seviyorsam gider söylerim’ dersen çok yanılırsın. Bir laf var illaki bilirsin ‘kaçan kovalanır’ diye sen süründür süründürebildiğin kadar muhakkak kaçtığın sürece seni kovalamaya devam edecektir. Aksi takdirde seni gerçekten sevdiğini anlayamazsın acaba gerçekten seviyor mu? Yoksa fırsat bu fırsat hazır ayağıma kadar gelmişken fırsatı değerlendireyim mi diyor, bilemezsin!

3-    Basit olmayın; İlişki nasıl başlarsa öyle gider eğer ki sen bu yeni başlayan ilişkide çok fazla gevşek olursan yandın! Tabi ki sıcak davranmak erkeklerin hoşuna giden bir şey ama eğer ki senin amacın onu kendine âşık etmekse geri çekileceksin aradaki mesafenin çizgisini çekeceksin ki senin basit bir insan olduğunu düşünmesin.

4-    Değer verdiğinizi gösterin; E bu ne şimdi hani çok sıcakkanlı olup gevşemeyecektik derseniz babayı alırsınız bilemediniz derim. Değer verdiğini göstermek illa hediyeler almak veya kendinizi ona adamak falan değildir. Güzel bir söz veya onun günlük hayatında aklına takılan bazı şeylerde yardımcı olabilirsiniz. Böylece eğer odun değilse ona değer verdiğinizi anlar.

5-    Baskı yapmayın; Nerdesin? ne yapıyorsun? kim var? neden gittin? ve türevleri tarzında bir soru yığınları oluşturursan kendinden kaçırırsın o adamı, aşık olacağı varsa da olmaz. Bırak o söylesin sana, neden onu merak etmediğini o düşünsün eğer ki sen sadece ne yapıyorsun diye sorsan sana cevabı illaki verecek ha aksi taktirde sen milyon tane soru da sorsan eğer sana yalan söyleyeceği bir durum varsa doğruyu söylemez. Hangi erkeğin kızlarla oturuyorum ve ya seni aldatıyorum aklında soru kalmasın hayatım dediğini duydunuz? O yüzden bırak ne kendini hırpalamanın bir anlamı var nede onu soğutmanın…

6-    Taviz vermeyin; Prensiplerinizden ödün vermeyin, öncelikle kendinize saygı gösterin ki o da size saygı göstermeyi öğrensin.Onunla sürekli kavga içerisinde olmayın, kıskansanız bile belli etmeyin ve en önemlisi onsuz olamayacağınız düşüncesini sakın hissettirmeyin… Yoksa onun hayatında gelip geçici bir ilişki olarak kalacak ve bu oyunu akıllı oynayan bir kadın onu senin elinden alacaktır.

7-    Ve son olarak dürüst olun;
Bunun açıklamasını yapmama gerek yok sanırım. Dürüst olun size güvensin, asıl önemlisi adam olun canımı yiyin la :)

İşte bu kadar basit.  Yanlış anlamayın elbette ki aşk bir oyun değil ama sadece aşk için yaşarsanız acılarını da en dibine kadar yaşamak zorundasınız bu kaçınılmaz sonunuz olur. Hayatınızı ona adamayın unutmayın ki bu hayat sadece aşktan ibaret değil…

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.