2 Nisan 2013 Salı

Bu Abajurlar Farklı Tasarımı İle Beğeni Toplıyor

Bu Abajurlar Farklı Tasarımı İle Beğeni Toplıyor

Her zamanki gibi nette dolaşırken buram buram yaratıcılık kokan bir tasarım ile karşılaştım. 40 yıl düşünsem alkol şişelerini abajura dönüştürmek aklıma gelmezdi. Hem fikri hem de ortaya çıkan dekoratif görüntüyü çok beğendim. Bu tasarım Türkiye'de sadece Abajur Dizayn tarafından satışa sunuluyor. Sitede farklı şişe, abajur başlığı, ve başlık renkleri ile pek çok model bulunuyor. Bu farklı tasarımı eşimle de paylaştım ve o da çok beğendi. Chivas Regal şişesi ile hazırlanmış modeli sipariş vermeye karar verdik. abajur başlık rengi olarak da pembe rengi tercih ettik. Siparişimiz çok kısa sürede ve sağlam bir koli içerisinde zararsız bir şekilde bize ulaştırıldı. Gelir gelmez sizin için abajurumuzu fotoğrafladım;


Rengi ve tasarımı tam istediğim gibi. Yatak odamızda şifonyerin üstüne koyduk. bu bizim tercih ettiğimiz model ama sitede daha pek çok farklı model bulunuyor.





Ayrıca şişe, abajur başlığı ve renk seçimi yaaprak kendi abajurunuzu da tasarlamanız mümkün.


Siz de bu farklı abajur modelleri ile evinizde farklı bir hava yaratabilir ya da sevdiklerinize modern ve yaratıcı bir hediye sunabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.