5 Mayıs 2013 Pazar

2013 Londra Moda Haftası Burberry Prorsum

Farklı kumaşlardan oluşan trençkotlar artık dört mevsim rahatlıkla kullanılabiliyor. Trençkotu günümüz moda trendleri arasına taşıyan unsurların neler olduğunu kavrayabilmek aslında zor değil. Elegan, pratik, romantik, gizemli, seksi ve koruyucu...İşte bu nedenle de zamansız parçalardan biri. Günümüzdeki trençkotlar akıl almaz çeşitlilik gösteriyor. Gece kıyafetini tamamlayan saten trençkotlardan, florensan renklerdeki günlük trençkotlara kadar gece ve gündüz farklı tarzlarda karşımıza çıkabiliyorlar. 

Fall 2013 Burberry Prorsum-London Fashion Week

Trençkot denince ilk akla gelen markalardan olan Burberry'nin yeni koleksiyonunun ismi ise 'Trench Kisses: A Collection of Classics and Christine Keeler'. 60'lı yıllarda Rus Ateşesi ve İngiliz Savunma Bakanı'yla yaşadığı ilişki yüzünden 'Prufomo Olayı' ile tanınan İngiliz model Christine Keeler, tasarımcı Christopher Bailey'e ilham kaynağı olmuş. Trençkotlara şeffaf plastik paneller, lamine deri parçalar, kalp motifleri, leopar, zürafa gibi hayvan baskı desenleri eklenmiş.

Fall 2013 Burberry Prorsum-London Fashion Week

Burberry Prorsum 2013/2014 kışı için kırmızı, fildişi, kahverengi, siyah, beyaz renkleri; kalp motifleri, püsküller, kalın çizgiler, optik piton baskılarla buluşturmuş. Hyde Park'ta yapılan defilede modeller örgü kazaklar, şık kalem etekler, klasik diz hizasında elbiseler ve parlak metalik kemerlerle podyuma çıktı. 

Fall 2013 Burberry Prorsum-London Fashion Week

Coco Chanel'in de bir zamanlar söylediği gibi; ''Gençlik gizemle yer değiştirmeli ve o an geldiğinde kendinize bir trençkot satın almalısınız.''


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.