6 Mayıs 2013 Pazartesi

2013 Milano Alberta Ferretti 2014 Kiş Koleksiyonu

Fall 2014 Alberta Ferretti-London Fashion Week

Alberta Ferretti'nin  2013/2014 Kış'ında şeffaf kumaşlar, dantel ve işlemlerin yanına kadife de feminen şıklığa eşlik ediyor. Beyaz ipek gömlek, siyah pilili etek gibi zamansız parçalar düz ayakkabılarla tamamlanmış. Doğal zarafet fikrinden hoşlanan tasarımcı yine klasik Ferretti detaylarını ağırbaşlı ve ölçülü şekilde kullanmış. Düz kesimler origamik detaylarla zenginleştirilmiş.       

Fall 2014 Alberta Ferretti-London Fashion Week

Monokrom renk paletiyle tasarlanan koleksiyonda mor, kobalt mavisi, kırmızı, yağ yeşili gibi canlı renklerde yer alıyor. Maksi ve diz üstü etek boyundaki elbiseler 3 boyutlu işlemeler ve swarovski taşlarla zenginleştirilmiş. Viktoryan döneminin izlerinin hissedildiği defilede edgy kesimler monokromla birleştirilip dekoratif çiçek işlemeleriyle süslenmiş. MAC'in 2013 koleksiyonundan seçilen renklerle doğal tonlarda makyaj uygulanmış. 

Fall 2014 Alberta Ferretti-London Fashion Week

2013/2014 Sonbahar Kış'ında gece elbiselerinde ağırlıklı olarak siyah ve beyaz kullanılmış. İtalyan tasarımcı tül üzerine yaptığı işlemeler, dantel ve şifon karışımlarıyla tasarladığı giysilerin baştan çıkarıcı yönünü ortaya koyuyor. Geometrik şekillerin belirginleştiği kokteyl elbiselerine modern ve romantik dokunuşlar getirmiş.


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.