17 Aralık 2011 Cumartesi

Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

Kusursuz bir görünümde olmak, her gelinin en doğal hakkıdır ve buna çok özen gösterilir. Hayatta bir kere yaşanacak bu özel güne, saçınız, makyajınız , ayakkabılarınız ve gelinliğiniz... kısacası herşeyinizle, kusursuz bir şekilde hazır olmak istersiniz. Verilen bu önem nedeniyle ve gerçekten özel bir kıyafet olması sebebiyle, gelinlik fiyatları; sade gelinlik modelleri, kabarık gelinlik modelleri vb. kategorilerine göre sınıflandırılarak almış başını gidiyor. 2012 gelinlik modelleri incelendiğinde şimdiden en az 3.000 tl'yi gözden çıkarmak gerekiyor. Zira bu güne özel en güzel gelinlik modelleri için büyük emekler sarf ediliyor. En özel gün akıldan çıkmazken, birçok ayrıntısıyla, bu dönemde yeni bir ev ve hayat kuracak olan çiftlerin milyarlar harcandığı da unutulmazsa, gelinlik modelinizi ve fiyat aralığınızı ortalama ayarda tutmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Fakat her neyi göz önünde bulundurursanız bulundurun, içinize sinen bir model tercih etmekten asla kaçınmayın.

Gelinlik Modelleri 2012




Üstten dantel, belden aşağısı sade eteği ile şık gelinlik modeli, doğal görünümünüzle ışıldayacağınız bir gelinlik modelidir ve fiyatı 1.900 tl.





Straplez, baştan ayağa süslü ve taşlı bu model, size dillere destan bir görünüm ve güzellik sağlayacak. Fiyat aralığı 2.500-4.000 tl. arasındadır.



Sade ama kabarık gelinlik modeli düşünüyorsanız bu model sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Fiyat aralığı 2.000-3.000 tl. arasındadır.



Straplez göğüs kısmının göz alıcı tasarımı ile etek kısımları daha havalı tasarlanmış  bu kabarık gelinlik modeli ise 4.500 tl.



İngiliz kraliyet ailesinin gelin adayının tercihi olarak gündeme damga vuran bu zarif ve sade gelinlik modeli 6.000 tl.









Podyumların zerafet abideleri şık gelinlik modelleri...



Bu gelinlik modeli, kumaş kalitesi ve yapım kalitesi ile 4.000-6.000 fiyat aralığındadır.



Sadeliği modeline katılan zerafetle kuşatılmış hoş ve göz alıcı bir gelinlik modeli, fiyatı; 3.500 tl.







En çok tercih edilen favori gelinlik modeli, 4.400 tl.



Ağır adımlar ve sade bir bakış ile tercih edilmesi kaçınılmaz bu model 2.800 tl.



Düğün koşuşturmasından dolayı harcayacağınız enerjiden, vücudunuzda birkaç kiloya varan değişiklikler söz konusu olur ve gelinlik dikildikten sonra gelin adayında muhakkak değişiklikler olacaktır bu model ile bu fark, fark edilemeyecektir. 



 



Toplu gelinlerin, bembeyaz bir gelinlik tercih etmesi çok yanlış bir tercih olacaktır. Bunun yerine kırık beyaz, krem rengi, vücudu ortadan ikiye bölen modellerde yakalar ile dikkatler kilodan uzaklaştıracak, mantıklı tercihler yapmalısınız.





İddialı bir görünüm için yırtmaçlı bir gelinlik modeli tercih ederek tüm zerafetinizi sergileyebileceğiniz nezih modeller...



Bu özel günde, günlerdir harcadığınız enerji ve kilo kaybı sebebiyle çok zayıf görünmek de hoş olmayacaktır. Bu nedenle, ince ve uzun hanımlar, eteği kabarık gelinlik modelleri tercih edebilirler.





Gelinliğinizi giymeden önce deodorantınızı,  gelinliğinizi giydikten sonra ise parfümünüzü sıkın. Gelinliğinizin yaka kısmına bir parça kağıt havlu koyarak, makyaj ve parfümün gelinliğinize bulaşmasını önleyebilirsiniz. Takıların en büyük düşmanı parfümdür, bunun için takılarınızı en son takınız.









Çok cici ve 2011'in gözdesi bu ara boy gelinlik modeli 3.900 tl. Altına tercih edeceğiniz ayakkabı modelinin de aynı zerafette olmasına özen göstermenizi tavsiye ederiz.



Farklı yörelerin tercihi ağır gelinlik modelleri fiyat olarakta ağır oluyorlar. Bu gelinlik modeli 4.600 tl fiyat aralığındadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.