18 Kasım 2011 Cuma

Kusursuz bir cilt için

Giysilerinizi sürekli yeniliyor, yıpranmamaları için özen gösteriyorsunuz. Peki ya vücudunuzun giysisi olan cildinizi zamanın ve dış koşulların yıpratıcı etkilerine karşı nasıl koruyorsunuz? Biorichi Jojoba Vücut Kremi, kusursuz bir görünüm için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

Biorichi Jojoba Vücut Kremi’nin içeriğinde tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarını karşılayabilen, enerji ve canlılık kaynağı olan doğal Jojoba yağı buluyor. Jojoba bitkisinden elde edilen bu öz sayesinde Biorichi Jojoba Vücut Kremi, pürüzlü ve kuru ciltleri koruyup temizlerken, nasır ve çatlak gibi sorunlu bölgelerde de iyileştirici etki gösteriyor. Kadınların gündelik cilt problemi olan nem kaybını önleyen ürün, cildi kurumaktan koruyan ve çevrenin zararlı etkilerini engelleyen koruyucu bir film tabakası oluşturarak kıskanılacak güzellikte bir cilde sahip olmayı sağlıyor.

İlk kullanımdan itibaren cilde daha parlak ve yumuşak bir görünüm kazandıran Biorichi Jojoba Vücut Kremi, kırışık oluşumunu önleyen yapısıyla zamanın yıpratıcı etkilerini yavaşlatıyor. Başta el, diz, dirsek gibi dış etkenlere daha çok maruz kalan bölgeler olmak üzere vücudun her bölgesinde kullanılabilen ürün, soyulma eğilimi gösteren kuru, kaba ve çatlak ciltlerin bakımı ve korunmasında son derece etkili.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.