13 Haziran 2011 Pazartesi

ARGENTO MAYO-DAN ŞIK 2010 MODELLERİ

FIRFIRLAR, FİYONKLAR VE AKSESUARLAR ARGENTO MAYO’DA GÖZ KAMAŞTIRIYOR…


Argento’nun katalog çekimlerinde yar alan Polonyalı manken Ewelina Oloska Argento 2010 kreasyonu içinde bir başka güzel…


Argento 2010 koleksiyonunda canlı renklerin yer aldığı modeller göz alıcı ve bir o kadar da tutkulu.


2010 yazında Argento’nun mayo ve bikinileri plajlarda yine fırtınalar estiriyor. Sezona bu sene sarı, mavi, fuşya, turuncu, mor ve kırmızı damgasını vururken vazgeçilmez siyah ve beyaz da yerini korumakta.  Bu sezon Argento’da üst ve altlarda farklı kombinler de çalışılmış…Altlar desenli üst modellerde ise düz renkler göze çarpıyor. Bikini ve mayo kullanımında aksesuarın da çok büyük etkisi bulunmakta. Bikinilerin üst kısımlarında yer alan mistik aksesuarlar da fazlasıyla dikkat çekiyor.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f22f2_modatakip.net+ARGENTO+MAYO++4.jpg


2010 Mayo sezonunda en dikkat çekici ayrıntılar tek omuz, fırfırlar ve fiyonklar…50’li yıllara geri dönüş yapılan Vintage tarzı modeller de Argento koleksiyonundaki yerini alıyor. Farklı renklerde hazırlanan modern alt üst farklı bikiniler bu sezon da favoriler arasında. Bayanların vazgeçilmezi tek parça mayolar her vücuda yakışacak şekilde tasarlanmış. Tek omuzlu, straplez, geometrik gibi farklı tarzlar çalışılan modeller klasiklikten çıkarılarak farklı kalıplara sokulmuş. Mayokinilerde renk ve desen uyumu göze çarparken, bikinilerde yüksek bel modeller ve çiçek motifli tasarımlar dikkat çekiyor. Doğa teması işlenmiş leopar ve yılan derisi desenli mayo ve bikiniler de bu senenin tercihleri olmaya aday. Mayo ve bikini kumaşı ile kombinli pareolar, plaj elbiseleri, etekler, düz slipler, uygun kumaştan alt ve üstler mayoların şıklığına şıklık katıyor.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f22f2_modatakip.net+ARGENTO+MAYO++3.jpg


Bilgi için : 0 212 494 44 90


www.argento.com.tr


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f22f2_modatakip.net+ARGENTO+MAYO++2.jpg


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/f22f2_modatakip.net+ARGENTO+MAYO+1.jpg

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.