13 Haziran 2011 Pazartesi

Triumph 2011 Yaz Mayo Koleksiyonu sizi renkli dalgalara götürüyor



Her sahil veya havuzun yazılmamış da olsa kendine has bir giyim kuralı vardır. Triumph’un bu yazki koleksiyonu size gittiğiniz her yerin kendine özgü çizgisinde rahat olmanızı ve keyif almanızı sağlayacak farklı seçenekler sunuyor.



Triumph tasarımcıları global yolculuklarından ilham alarak 3 farklı moda hikayesini barındıran bir yaz koleksiyonu hazırladılar.  Her bir parça kendi rahatlık ve stilini de beraber getiriyor.


İlk durak “Curaçao”. Egzotik tasarımlar şık sahiller ve tropical havuzları süslüyor. Karaiplerin muhteşem doğasını yansıtan çiçekli, grafik desenli, parlak turkuvaz renkleri, yoğun mercan ve yeşil tonları ile süslenmiş ve minik inciler ile tamamlanmış canlı bir koleksiyon…


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/e0ca7_Zebra_TP.jpg


İkinci hikaye zamansız ve trendy etnik görünüşü ile “Togo”. Afrika’nın uçsuz bucaksız çayırlarından, vahşi doğasından, etnik motiflerinden ve canlı güneş batışlarından esinlenilerek hazırlanan koleksiyon sade ve hayvan baskıları ile süslenmiş. Tozlu tonlar, kırmızının sıcak gölgeleri, turuncu ve pembe en çok kullanılan renkler. Basit kesikler, boncuklar, üst ve zigzag dikişler ile yapılan süslemeler el işi  görünümünü destekliyor.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/e0ca7_Pensacol.jpg


Son olarak şık bir şehrin çapıcı terasındaki bir havuzdayız. Burası Miami; kişiye özel tasarımlar. Güneş ışığının yansımasını andıan sarı ve mavinin birleşimi, taze yeşil açık tonların uyumu. Keskin net tasarımlar. Gece hayatının ikonu haline gelen bu şehrin neon ışıkları ve artistik baskılarının yansıması görülüyor.


Bu üç heyecanlı hikayenin dışında yeni bir M2M (karıştır eşleştir) serisi ayrı ayrı satılan farklı üst ve altlar ile sonsuz seçenekler sunuyor. Kendi tarzınızı yansıtan karışımlar ile kendi modanızı yaratmanıza imkan sağlıyor.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/e0ca7_MissJodi.jpg


Vücut şekillendirme uzmanı Triumph bu sezon da en iyi bildiği işi yapıyor ve kadınların kendilerini güvenini arttıran modeller ile hem şık hem de rahat olmanızı sağlıyor. Çok iyi düşünülmüş ve uyarlanmış dikişler, baskılar, kesimler ve renk kontrastları ile vücut hatları keskinleştiriliyor. Değiştirilebilir askılar, çıkarılabilir pedler ile kişiye özel rahatlıklar sağlanıyor


www.triumph.com


www.triumph-inspiration-award.com


www.facebook.com/inspirationaward


Triumph Türkiye Satış Noktaları



Triumph Capacity AVM


Triumph Forum Bayrampasa AVM



BOYNER  Istanbul Beylikduzu / Capitol AVM /Icerenkoy / Istinye Park AVM / Metrocity AVM / Nautilus AVM  / Suadiye /Ankara Ankamall  AVM / Cepa AVM  /  Izmir Balcova / Cigli Kipa AVM / Bursa Korupark AVM / Antalya Merkez / Shemall AVM / Mersin


DEBENHAMS Istanbul Cevahir AVM YKM Istanbul Cevahir AVM / Forum Istanbul AVM / Galleria AVM / Sisli / Umraniye Meydan AVM / Ankara Kizilay / Izmir EgeparkAVM / Antalya Alanya / Gaziantep Sankopark AVM / Mersin Carsi VASETA Istanbul Nisantasi Abdi Ipekci Caddesi / Guzelbahce Sokak KATIA Istanbul Florya FlyInn AVM / Metrocity AVM / Olivium AVM  / Izmir Alsancak / Giresun G-city / Eskisehir Espark  / Tekirdag Cerkezkoy  TILLO IC GIYIM Istanbul Bakirkoy Fisekhane Cad.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.