13 Haziran 2011 Pazartesi

ZEKİ TRİKO CANDİCE SWANEPOEL İLE 2010 YAZ SEZONUNU AÇTI

ZEKİ YAZ’I BAŞLIYOR



Zeki 2010 plaj koleksiyonu renkli, farklı ve çarpıcı… Bu yaz da yılların alışkanlığı devam edecek… Zeki’de aradığınız şıklığı bulacaksınız.


Miami’de gerçekleştirilen Zeki 2010 katalog çekimleri için objektif karşısına geçen top model bu yıl CANDICE SWANEPOEL oldu. Fark yaratan güzelliğiyle moda dünyasının parlayan yıldızı kabul edilen CANDICE SWANEPOEL Zeki’nin çarpıcı imzasıyla bütünlük oluşturdu.


Yazın trendi yakalamanın yolu hiç kuşkusuz Zeki’den geçiyor. 2010 yazı için farklı model seçenekleriyle vitrine çıkan Zeki koleksiyonu, bayanlara bikini, mayo ve plaj kıyafetlerinden oluşan zengin bir ürün yelpazesi sunuyor Renkli taşlar,özel tasarım aksesuar ve Swarovski taşlarla dizayn edilmiş baskılar koleksiyonun her bölümünde karşınıza çıkacak sıra dışı ayrıntılar. Küçük göğüsleri destekleyen, büyük göğüsleri toparlayan çeşitli kap seçenekleri, geniş ve dar kalçalara uygun farklı alt modelleriyle vücudunuzun problemli bölgelerini gizleyen güvendiğiniz kısımlarını ise ön plana çıkarmayı amaçlayan Zeki 2010 Yaz koleksiyonunda her bayan, zevkine ve vücuduna uygun bir ürün bulacak…Şık, iddialı ve farklı olmayı sezen Zeki kadını, elbise,etek, pantolon ve tunik seçeneklerinden oluşan Zeki plaj kıyafetleriyle bu yıl da şıklığını tamamlayacak.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/20f87_modatakip.net+ZEK%C4%B0+TR%C4%B0KO+CAND%C4%B0CE+2.jpg


20 Ekim 1988 tarihinde Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal ilinin Mooi River kasabasında doğan Candice, daha 15 yaşındayken bir bit pazarında keşfedildi. 85-60-85 lik ölçüleriyle moda otoriteleri tarafından yeni ilah olarak kabul edilen Candice Swanepoel Zeki’nin çekimlerinden sonra daha çok konuşulacak..


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/20f87_modatakip.net+ZEK%C4%B0+TR%C4%B0KO+CAND%C4%B0CE+1.jpg

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.