13 Haziran 2011 Pazartesi

Modern tarzı kadınsı hatlarla buluşturan marka Gideon Oberson

Kendine güvenen, vücuduyla barışık ve  modayı yakından takip eden kadınların tercihi  Gideon Oberson marka mayolar  tüm Mendo’s Mağazaları’nda…



Gottex ile 2010 yılında göz kamaştırın


2010 yazında da plajlarda modanın temsilcisi olarak boy gösterecek olan Gottex tarafından, dikkat çekmeyi ve ilgi odağı olmayı seven kadınlar için tasarlanan
Gideon Oberson markalı mayolar pek çok renk ve desen alternatifiyle zarif vücutları süslemeye hazır.


Mendo’s Mağazaları yaz sonu indirimine Bayramda Son Noktayı Koyuyor


Dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından hazırlanan Gideon Oberson mayolarının sıra dışı tasarımı dışında bayanlar tarafından talep görmesindeki en büyük nedenlerden biri, üretildiği Dupont Lycra kumaşın özelliğinden dolayı hiçbir şekilde sarkma, esneme ve gevşeme problemi yaratmamasıdır.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/ebb8c_modatakip.net+Gideon+Oberson+mayo+3.jpg,


Gottex-in nefes kesen 2009 modelleri Mendo-slarda


Gideon Oberson 2010 koleksiyonunu 4 grupta toplanmaktadır:



  • Elegance: Zarafetin kadınsı özgüvenle harmanlandığı bu seride, geometrik desenlerle yaratılan maskülen duruş diğer öğelerle ustaca dengelenmektedir. Kahverengi, siyah ve fildişi renklerinin ön plana çıktığı, bağlar ve kemerler ile etkisi artırılan modeller,  kadının vücut hatlarını ustaca ortaya çıkartmaktadır.




  • Celebrations: Yaşam sevinciyle kendiliğinden gelen büyüleyici bir davetin izlerini uyandıran seri, özgürlüğün simgesi renk ve motiflerle süslenmektedir. Fuşya, portakal rengi, yeşil, sarı ve klasik sevenlerin vazgeçemediği siyahın ön plana çıktığı modeller, bir araya geldikleri çarpıcı desenlerle adeta bir parti havası yaratmaktadır.


Gideon Oberson Mayoları



  • Midnight Glow: Gece yarısının büyülü atmosferini, günün aydınlığına taşıyan seri, gümüş ve sarı gölgelerle siyahın koyu havasını yumuşatmakta, telkari işlemeli desenler, çiçekli kabartma dokumalar ve doğanın parıltılarıyla dolu bir şıklık yaratmaktadır.



  • Primavera: Baharın en güzel zamanlarından ödünç alınan çiçeklerle yaratılmış romantizmi, sıcak pembe ve kırmızıyı, yeşil, mavi tonları ve menekşe rengiyle narin bir şekilde dengeleyen serideki desenler modern kadınsı duruşun açığa vurulduğu güçlü bir ifade aracı görevini üstlenmektedir.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/ebb8c_modatakip.net+Gideon+Oberson+mayo+2.jpg


Gideon Oberson marka mayolar her zaman ön planda olmaktan hoşlanan bayanları Mendo’s Mağazaları’nda bekliyor.


http://www.evliciftlerdiyari.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/ebb8c_modatakip.net+Gideon+Oberson+mayo+1.jpg

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.