13 Ekim 2011 Perşembe

Pembe Maske

Bir çok ünlünün güzellik sırrı olarak medyaya bomba gibi düşen ve son zamanların en popüler cilt bakım ürünü “Pink Beauty Mask” veya bilinen ismiyle “Pembe Maske” ilk kullanımdan itibaren cildinize daha canlı, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazandırma amaçlı üretilmiş bir ürün.
Yüzdeki kırışıklıklar, sivilce ve sivilcelerin sebep olduğu deformasyonları giderme amaçlı kullanılan yüz maskesi ve inceltici, ayrıca selülit giderici olarak kullanılan vücut maskesi olmak üzere iki farklı ürün piyasada mevcut. Her iki ürün de en az beş seans olarak uygulanıyor ve cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısı arttırılabiliyor. İç ve dış faktörlerin ciltte yol açtığı yaşlanmayı önleyen pembe maske yağ ve nem dengesini düzenleyerek yeni daha genç bir görünüm kazanmanız adına oldukça faydalı. Pembe Maske havanın mevsimsel değişiminden kaynaklanan zararlı etkileriyle ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet ve kızarıklık gibi sorunları yok ediyor. Pembe maske yüzünüzdeki ve cildinizdeki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayıp tazelik ve canlılık kazandırıyor. Pembe Maske ile ilgili bilmediğiniz herşeyi  Öğrenin!..

pembe maske kullanımı, pembe maske
Pembe Maske Yüz Maskesinin Kullanım Şekli:
Pembe maskeyi uygulamadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayıp iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihinize göre boyun bölgenizde de kullanabilirsiniz) yoğun şekilde sürünüz. Maskeyi 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekleyip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde yüzünüzden çıkarınız.
Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştiriniz. Cildinizin yıpranmışlık durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkarabilirsitniz.

 

 

pembe maske bileşenleri, pembe maske içeriği
Pembe yüz maskesinin içindekiler: Water, ethyl alcohol, glycerine, tocopheryl acetate, bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin, kolajen, hyalunoric acid, tea tree oil, lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, kaoline, imidazoline urea, edta, It may contains dyes & pigments (CI: 16255, 16035, titanium oxide)
Pembe selülit maskesinin içeriği: Water,ethyl alcohol,glycerine, tocopheryl acetate , bisabolol, linoleic acid, ascorbic acid, elastin,kolajen,hyalunoric acid, tea tree oil , lemonen, aloe vera oil, rose oil, apricot oil, peppermint oil, thyme oil, rosemary oil, menthol, kaoline , imidazoline urea , edta , It may contains dyes & pigments.

Bunları sağlamanın yollarından biri; kuruyan lekelenen ve yıpranan ciltlerin yeniden canlanmasını sağlayan “pembemaske” adlı yöntemden geçiyor. Enes Bio Estetik Center’dan Kozmetisyen Nesrin Sürer 5 haftalık bir kur halinde uygulanan bu yöntem hakkında şunları söylüyor:

pembe maske gençleştiriyor, pembe maske erkek
MAKYAJIN OLUMSUZ ETKİLERİNİ SİLİYOR
“Pembe maske yöntemi; ciltteki su vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayarak cildin tazelenmesine ve eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur. Uygulama özellikle düzensiz çalışma saatlerinden ve yoğunmakyajdan olumsuz etkilenen ciltlerde son derece etkili oluyor. Biyolojik olduğu için herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu maske 20 yaş itibarıyla her yaş grubundan kişilere ve herhangi bir tıbbi rahatsızlığı olmayan her cilt grubuna uygulanabiliyor.”
“Genç ciltler için hazırlanan pembe maskenin içeriğinde ağırlıklı olarak A ve C vitaminleri ile yoğun bir nem deposu olan Q10 bulunuyor. Bu vitaminler sayesinde yağ salgılaması dengeleniyor ve sivilce oluşumu azalıyor. Orta yaş grubundaki kişilerin yorgun olan ciltleri tazelenerek genç bir görünüm kazanıyor. Olgun ciltler için hazırlanan pembe maskenin içeriğinde yoğun olarak; kolajen Q10 elastin hyolünorik asit etken maddeleri A E ve F vitaminleri ile çinko demir ve selenyum kullanılıyor. Bu maddeler kırışıklıkları azaltıyor ve oluşan gevşemeleri toparlıyor. Uygulama sayesinde cilt canlanıyor.”

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.