13 Ekim 2011 Perşembe

Takma Kirpik Kullanımı

Son yılların trendi takma kirpikler ve bu yöndeki fantastik tasarımlar güzelliğine düşkün tüm bayanlar için ilgi odağı oldu. Fakat güzelliktende öte olan olayın sağlık boyutu hepimizin bildiği gibi herşeyden önemli. Takma kirpikler nasıl kullanılır, nasıl takılır ve çıkarılır, herhangi bir sakıncası yan etkisi var mıdır? Kafanızdaki tüm bu soru işaretlerini gidermek ve bu yöndeki uygulamalarınızda doğru sonucları almanız adına konu üzerinde araştırmalar yaptı.. En doğru bilgi ve uygulamaları ilginize sunuyoruz. Takma kirpikleriniz gözlerinizin güzelliğine güzellik katsın!..


Takma kirpikler bir anda size göz kamaştırıcı bir bakış kazandırabilir. Düğün gününde bir geline uygulanan takma kirpiğin ona kattığı büyüleyici güzelliği birçok kez görmüşsünüzdür. Peki esasında bu çok kolay bir aksesuar olan takma kirpiği kullanmakta neden tereddüt ediyorsunuz? Bizim tavsiyemiz; uygulayın ve günün keyfini çıkarın!

Esas amaç itibariyle iki çeşit takma kirpik türü vardır. Bunlar; tüm kirpik çizgisine uygulanan Full Takma Kirpik ve seyrek alanlara uygulanan Bireysel Takma Kirpik‘dir. Full takma kirpikler diğerine göre daha kolay uygulanır fakat burdaki problem kirpiğin doğal gözükmemesidir. Buna karşılık bireysel uygulanan takma kirpikler ise istikrarlı bir el ve bunun yanında pratik ister. İkisi arasındaki seçim ise tamamen size kalmış bir durum.

Takma Kirpik Nasıl Uygulanır:
* Takma kirpiği uygulamadan önce maun rengi göz sürmesi ile kirpik hattınızın üstünü aynı doğrultuda çizmelisiniz.
* Sonrasında hafifçe dağıtın. Bu dumanlı bir görünüm kazandırıp takma kirpik bandını gizleyecektir.
* Şimdi parmağınıza küçük bir miktarda yapıştırıcı uygulayın ve takma kirpik bandını hafifçe çekip nazik bir şekilde sürün. Eğer bireysel kirpik uyguluyorsanız kirpikleri yapıştırıcıya batırın.
* Takma kirpiklerinizi mümkün olduğunca kendi kirpiklerinize yakın uygulamaya çalışın ve gözün dışına doğru hafifçe bastırıp uygulayın.
* Eğer bireysel takma kirpik kullanacaksanız, gözün dış köşesine doğru uygulayın.
* En doğal görünüm için birkaç bireysel kirpik uygulamanız yeterli olacaktır.
* Uygulamadan sonra takma kirpiklerinizi doğal olanlar gibi kıvırcıklaştırın ve rimel uygulayın.
* Yapıştırıcıdan dolayı uzun süreli kullanım gözlerde tahrişe hatta enfeksiyona neden olabilir. Bundan dolayı bu uygulamayı daha çok özel günlere saklamanız sağlığınız açısından faydalı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.