17 Aralık 2011 Cumartesi

Cilt bakımı ve sağlığı için uzman desteği almak gerekli midir?

Cilt bakımı hanımlar için çok önemlidir bu nedenle cilt bakımı sırasında kendinize göre ürün seçmeniz ve uygulamanız bazı noktalarda sizlere büyük tehlikelr getirebilir. Bu nedenle işin uzmanları tarafından cildinize özel bir desteği almanız sizler için daha iyi olacaktır. Kendi tercihiniz olan ürünlerin kullanımında özellikle akne ve leke tedavisi için kullanacağınız ürünlerine zamanla cildinize vereceği zararı önceden bilmeniz zordur, İlerleyen zamanlarda cildin yanlış uygulamalar sonucu yaşlanmasını görmek yerine uzmanından doğru tedaviyi almak sizler için en doğru olanıdır.bir önceki konumuz Beslenme ve cilt sağlığı arasındaki ilişki okuyarak cilt bakımı hakkında daha verimli bilgilere sahip olabilirsiniz.

 

Uzmana danışma yaşı kaç olmalı?
Bir uzmandan destek almak için önce bir sorun ya da nedene ihtiyaç duyarız. Ergenlik döneminin başlamasıyla da ciltle ilgili sıkıntılarımız başlar. Ergenlikte görülen aşırı yağlanma ve sivilcelenme döneminde, kişinin doğru bilgilendirilmesi önemli. Sonraki dönemlerde gelişen yaşlanma belirtileriyle beraber tavsiyeler almak için uzmanlara ihtiyaç duyarız. Uzman, yaşınıza ve cilt durumlarınıza göre size en iyi ürünü önerecek, yapılmaması gerekenlerli anlatacaktır.
http://www.yasamvesaglik.com/wp-content/uploads/cilt-bakimi-hatalari.jpg
Kendi kendimize ürün kullanmanın zararları var mı?
Cilt tipini ve ihtiyaçlarını doğru belirlemeden, ürünün özelliklerini, içeriğini iyi analiz etmeden kullanılan durumlarda bazı riskler ortaya çıkabilir. Örneğin, akne ve leke tedavilerine yardımcı ürünler, cildin çok iyi korunmasını gerektirir. Bu tarz ürünlerin kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar var ve bunlar yapılmadığında ortaya istenmeyen sonuçlar çıkabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.