17 Aralık 2011 Cumartesi

Akay Gelinlik Modelleri

Büyük güne sayılı günler kala, heyecan ve mutlulukla o güne en hoş şekilde hazır olmalısınız. Bunun için bu hazırlıkları planlı yapmalısınız. Aslında düğüne 4 ay kala herşeyi sıralayan bir program oluşturmalısınız elinizde. Böylece düzenli bir gidişat sağlayarak, herşeyin yolunda olmasını sağlayabilirsiniz. Zira düğün yoğunluğu ile gözden kaçan, unutulan detaylar olabilmektedir. Kusursuz bir düğün için siz siz olun muhakkak bir program kağıdı oluşturun ve buna uymaya özen gösterin. En az üç ay öncesinden gelinlik modeli seçiminizi yapmanızı öneriyoruz. Gelinlik modeli seçimi sonrasında, muhakkak 3-4 prova olacaktır. Kafanızın rahat olması için bu işi vaktiyle halletmeli ve stres yaşamamalısınız. Peki hayallerinizdeki gelinlik nasıl? En özel gününüzde mükemmel görünmeli ve kendinizi böylelikle çok iyi hissetmelisiniz.  Kafanızda bir model belirledikten sonra provalar ve dikimde vaktinde ilerleyecektir. Karar aşamasında iseniz, bu özel günde kendinizi harika hissettirecek gelinliklere göz atmanızı tavsiye ediyoruz...

Gelinlik Modelleri




Çok mutlu ve bir o kadar heyecanlı olacağınız bu günde, gayet rahat hissettirecek, sade, straplez ve dantel kollarıyla zarif bir gelinlik modeli.



Etekleri kıpır kıpır havalı ve kabarık, üst kısmı işlemelerle şahane görünen straplez gelinlik modeli.



Askılı üst kısmı ile kabarık eteği ile iki kısımdan oluşan gelinlik modeli.



Düz, zarif ve şık bir gelinlik modeli.



Biraz sade biraz havalı kabarık ve beyaz gelinlik modeli



Üst kısmı parıl parıl taşlarla bezenmiş, etek kısmı şifon tülü ile havalı görünüm kazanmış hafif kabarık gelinlik modeli.



2012 Gelinlik modelleri.



2012 Gelinlik modeli.



Gelinlikte en çok dikkat çeken, taşlı işlemelerle gelinliği muhteşem gösteren bu tasarım gayet şık bir gelinlik modelidir.



 



 



Zerafetiyle göz kamaştıran çok ağır bir gelinlik modeli. Omuzundaki güpür ve başındaki tacıyla çok hoş bir ışıltı kazandırıyor.



 



Tek kol askısı ile farklı ve kabarık toplamalı eteği ile havalı bir gelinlik modeli.



Straplez işlemeli üst kısmı ve eteğinin uçlarındaki güpür ile özel bir tasarım.



Dilerseniz sizde duvak yerine böyle estetik bir şapka aksesuarı kullanarak değişiklik yapabilirsiniz.



Kat kat gelen pileli eteği ile görkemli bir gelinlik modeli.



İnci süslemeleri ile çok narin ve hoş bir gelinlik modeli.



Uzun duvağı ve parlak tacıyla kraliçeleri andıran bir gelinlik modeli.



Kat kat pileleleri ile gösterişli bir gelinlik modeli.



2012 Gelinlik modellerinde gelin tacları çok popüler. Dilerseniz sizde böyle bir tac ile ışıltınızı tamamlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.