17 Aralık 2011 Cumartesi

Abiye Gelinlik Modelleri

Büyük bir heyecan ve mutlulukla beklediğiniz en özel gününüzü, özel bir görünümle, bugünün tadını ve keyfiyetini arttırarak yaşamalısınız. Üzerinizde taşıdığınız dakikalar boyunca kalbinizin heyecanla atacağı bir tasarım olmalı Gelinliğiniz... Özel işlemeleri ile kuğu gibi büyüleyici, nadide tasarımları ile göz alıcı, çeşit çeşit tarz ve modelde gelinlikler için size yardımcı olmaya çalışacağız...

Abiye Gelinlik Modelleri




Organze kumaşın zarif tasarımı ile bu anlamlı günde şıklığınızla tek ve en zarif olmanızı sağlayacak, straplez kıvrımlı göğüs kısmından, beli sararak aşağı inen , hafif tarlatanı ile kabarık kırık beyaz gelinlik modeli...



Şık fransız dantelinin  şahane tasarımı ile kusursuz bir güzellik sağlayan, bu çok değerli gelinlik modeli, abiye gelinlik modellerinin en çok tercih edileni olmayı başarmıştır.



Duvakların gelinlikle uyumu, hoş tasarımı da çok zarif ve şık olmalıdır.



Sade, alımlı ve nazik tasarımlar... seçiminize göre straplez veya omuz askılı şifon kumaş ve tüllerin hakim olduğu, yaz düğünlerinde tercih edilen abiye gelinlik modelleri...



Yaz düğünlerinde, ferah ve zarif bir gelin olmak için tercih edilebilecek şifon tüllerle kısa gelinlik modeli.



Sade, pembe nakışlarla hafif renklendirilmiş, straplez gelinlik modeli. Masum ve nazik bir görünüm sağlayarak zerafetinizi tamamlar.



Hayran bırakacak şıklıktaki bu tasarım, oldukça nazik, straplez göğüs kısmıyla, hafif kabarık , yerlere sürülen etekleriyle ve arka kısmındaki orjinal tasarım fiyonk bağı sayesinde mükemmel bir gelinlik tasarımıdır.



Sadeliğin zerafeti yücelttiği, sadece göğüs kısımlarında ve etek uçlarında, üzerinde gümüş nakışlı işlemelerin bulunduğu, kalın bordo şeritleriyle beyaz abiye gelinlik modeli.



Zerafetinizle büyüleyeceğiniz, tafta kumaşın hakim olduğu muhteşem tasarımlar...



Sade ve şık gelinlik modelleri...



Fransız dantelinin; eşsiz güzelliğinin, kusursuz havasıyla, buram buram zerafet kokan abiye gelinlik modelleri 2012.



İşlemelerden hoşlanan hanımların beğeneceği, nadide gelinlik modelleri.



Nazik dantelinin şıklığı ve hoşluğuyla ön plana çıkan abiye gelinlik modelleri.



Nakışlı fransız dantelinin, tül üzerine işlendiği motifli ve ince yapılı gelinlikler her mevsim tercih edilebilir.

En özel gününüzde isiz mükemmel yansıtacak gelinlik modellerine beraber göz attık. Umuyorum sizde kendinize en uygun gelinlik ile şıklığınızı tamamlayıp bu ilk ve tek özel gününüze en ihtişamlı halinizle girersiniz.

Kusursuz olmanız gereken bugünde mükemmel tasarımdaki gelinliğinize yakışacak, en özel saç tasarımları için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.