17 Aralık 2011 Cumartesi

Sabahlık Modelleri ve Fiyatları

Aslında buna ev modası demek lazım. Nasıl ki dışarıda şık görünmek için özen gösteriyorsak aynı şekilde evimizin içerisinde aynı şıklıkla olmamız gerekiyor. Güzel bir sabahlık modeliyle güne başlamanın, aynaya geçtiğimiz zaman gördüğümüz görüntünün tüm günü nasıl etkilediğini unutmayın sakın.

Güzel bir gün başlamak için bugün sizler için rengarenk sabahlık modelleri seçtik. Mavi, yeşil, kırmızı, turuncu .. Doğanın tüm renkleriyle örtüşen bu güzel sabahlıklarla gününüz aydın olacak.

Bir çok psikolog evinizde doğanın tüm renklerini barındırmanız, hayatınıza pozitif yansıyacağını söylemektedir. Akdeniz ruhunu tüm hayatımızda yansıtmamız gerekiyor.

Bayan Sabahlık Modelleri


Bir çok moda tasarımcısı bu tip bayan sabahlık modellerini Japon modasından esinlenmektir. Meditasyon kavramını literatürümüze sokan Asyalıların bizlere güzel bir hediyesidir. Alman tasarımcıların bu modellerin erkekler için benzer çalışmalarını yapıyorlar.












Gecelikler ve Sabahlıklar


Hem gecelik, hemde sabahlık olarak kullanılan düz renkteki bu modeller göz boyamaktadır. Genelde bu tip ürünlerde düz renkler kullanılmaktır.  Bayanlar için, beyaz, krem, pembe erkekler için beyaz, siyah ve lacivert renkler tercih edilmektedir. Yeni evlenecek çiftlerin birbiri ile uyum içerisinde olması için genelde, bayanlar beyaz, erkekler siyah, bayanlar pembe erkekler lacivert tonları tercih etmektedir.


Bu tip sabahlık modellerini tercih ederken kumaşın saten olmasına dikkat etmelisiniz. Tatlı bir uyku için gecelikleriniz sizi tüm gece boyu rahat ettirmesi gerekiyor. Saten bunun için en iyi çözüm. Ama bazen polar sabahlıklar da kullanmanızı tavsiye ederim.

 




Saten Sabahlık


Güzel ve rahat bir uyku için, gece kıyafetinizin kalitesinin çok önemi var. Sabahlık ve gecelikleriniz için en ideal kumaş saten kumaşıdır.

Işıkları ve parıltırları bakımında saten sabahlık modelleri bayanlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Görüntü olarak bir ışık yansıtması vardır. Renk değişkenlikleri vardır.

Erkeklerde ise saten kumaşı smokinde tercih edilir. Fantezi gece elbiselerinde kullanılır.

 


Polar Sabahlık Takımları


Özellikle soğuk kış gecelerinde tercih edilen polar sabahlık takımları, vücudu sıcak tutması açısında kullanılmaktadır.  Saten sabahlıklar gibi desen ve renkli olmasa bile, vücud ısımızı dengede tutması açısından daha sağlıklıdır. Soğuk aylarda muhakkak polar sabahlık takımları tercih edilmesi gerekiyor.












Yılbaşı Elbise Modelleri


Yılbaşı yaklaşıyor. 2012 yılının hepimize mutluluk ve esenlik getirmesi için, o günü büyük bir çoşku ve özenle geçirmemiz gerekiyor. Siz bu yılbaşında hangi elbise modellerini almayı düşünuyorsunuz.










Sabahlık Modelleri ve Fiyatları


Sabahlık modelleri marka, model ve kumaşına göre fiyat farklılığı göstermektedir. Genelde saten kumaşların fiyatları diğer kumaşlara göre daha fazladır.  49 TL ile 350 TL arasında farklılık göstermektedir. Burada fiyat en çok etkileyen unsurların başında marka unsuru vardır. Piyasanın majör firması Pierre Cardin'in fiyatları yüksek olmakla birlikte. NBB iç giyimin fiyatları birazcık olsun daha makuldür.

Pijama Sabahlık Takımları






































































































0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.