23 Aralık 2012 Pazar

2013 Kisa Üst Modası Geri Döndü!

80’li yıllara damgasını vuran, Madonna ve Janet Jackson gibi isimlerin vazgeçilmezlerinden olan kısa üstler, modanın kendini 20 yılda bir tekrar etmesinden dolayı olacak yeniden bizlerle…

2013 İlkbahar Yaz sezonunda Dolce Gabbana'dan, Versace’ye kadar daha birçok defilenin modellerinde bu kısa üstler dikkat çekiyordu. Core cutouts denilen kıyafetinizin bir bölümünde kesikler bulunan bir moda akımından Bare Midriffs dediğimiz çıplak diyafram akımına hızlı bir geçiş yapıyoruz bu sezon. Buna bağlı olarak modanın erbaplarından olana Hollywood kadınları da sezonun yeni görüntüsüne karşı koyamadılar..

Güzel görünmesinin yanı sıra moda olması sebebiyle de giymek için cesur olmak gerekiyor açıkçası. Tabi bunun yanında ayrıyeten karın bölgesinin de ince olması ön şart olarak karşımıza çıkmakta.
Bu trendi çok sevdim '‘ama fazlalıklarım var.'’ Diyorsanız eğer aman ha uzak durun derim. Bu yeni trend hatayı affetmiyor. Yaz mevsimi gelmeden önce spor yapan bayanlar için diyecek pek bir sözümüz yok açıkçası. 

Kısa üst giyerken ona ek olarak giyeceklerimizi tam anlamıyla yakışması nedeniyle şık kombinler yapmamız gerekmekte. 

Peki, nasıl giyebilirim?

Yüksek bel modası da geri döndü biliyorsunuz ki. Yüksek bel havuç kesim ile birleşti ve bizde bu pantolonları çok sevdik. Kısa üstünüzü yüksek bel havuç kesim pantolonunuz ve yüksek topuklu ayakkabılarınız ile giyip oldukça şık görünebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.