30 Aralık 2012 Pazar

İç Çamaşirlari İçin O Çekmece

İç Çamaşırları için İşte O Çekmece…

İç çamaşır çekmeceleri bir bayanın en özen gösterdiği çekmecelerindendir. Çünkü kadınlar, bazen olduklarından çok daha farklı ve seksi görünmek isterler. Böyle görünmek için de ilk olarak başvurdukları ürünler, kuşkusuz ki iç giyim ürünleridir. İç giyim ürünleri ile çok seksi bir kadın haline dönüşebilecekleri gibi, çok masum bir hal de alabilirler. Bu tercih tamamen kendilerine kalmıştır. Bu yüzden tüm iç giyim ürünlerini tarzına ve günlük ya da gece kullanımına göre tasnif ederler, ve iç çamaşırı çekmecelerine özenle yerleştirirler.
İç giyim sektörü geliştikçe, bu bağlamda çok değişik ve çılgınlık boyutuna varan ürünler de piyasaya çıkmaktadır. Burada önemli olan husus kullanılan iç giyim ürünlerinin kesinlikle güvenilir ve sağlıklı hammaddeden üretilmiş olup olmadığıdır. Direkt olarak tene ve hassas bölgelerle temas ettiklerinden, teri çeken ya da terletmeyen, sürtünme nedeniyle tahrişe yol açmayan, yakmayan, kolay temizlenen, anti bakteriyel kumaşlardan üretilmiş olmaları oldukça önemlidir. Ayrıca kullanma talimatlarına uyulması hususu da dikkat edilmesi gereken bir diğer konudur. Kullanma talimatlarına uyulması, hem iç giyim ürününün zarar görüp, bozulmasını engelleyerek ömrünü uzatacak, hem de çeşitli enfeksiyon ve hastalıkların oluşmasına mani olacaktır.

 


Peki kadınların çoğunlukla iç çamaşırı çekmecelerine özenle yerleştirdikleri iç giyim ürünleri nelerdir? Şimdi biraz da o ürünlerden bahsedelim;

Kadınların giymeden dışarı çıkmayacakları en önemli iç giyim ürünü külottur. Renk renk, desen desen, pantolon külotu, dantelli fransız kesim külot, g-string, tanga, dikişsiz, slip, hatta naylon veya pamuklu diye kategorize edilebilecek pek çok çeşitleri vardır.

Sütyenler ise iç çamaşırı çekmecelerinin vazgeçilmezlerindendir, hatta özel bir veya birkaç tane çekmece sütyenler için ayrılmaktadır. Sütyenler, kullanan bayanın göğüs yapısına, büyük ya da küçük, dik ya da sarkık olmasına göre farklılık göstermektedir. İçi boş, balenli, balensiz, destekli, toparlayıcı, küçük gösteren veya büyük gösteren modeller olarak kategorize edilebilir.

Gecelikler, sabahlıklar, jartiyerler, büstiyerler, korseler, vücut çorapları, babydoller ve atletler tercihe bağlı olarak değişkenlik göstermekle beraber, iç çamaşırı çekmecelerinin diğer iç giyim ürünleridir. Bu ürünlerin kumaşları genellikle dantel, fırfır, aplik, yumuşak parlak tüyler, parlak taş aksesuarlar, fiyonklar, kurdeleler ya da değişik kıvrımlı şeritler ile süslenmiş şekildedir. Bazen naylon, şifon ya da ipek gibi yarı saydam malzemelerden de üretilmektedirler.



İç çamaşırı çekmece sayısının artmasında ya da azalmasında önemli bir faktör de fiyat ve marka konusudur. Tabi bir de iç çamaşırını kendisine takıntı yapan bayanlar var ki o konu biraz derin. İşte iç çamaşırları ve diğer iç giyim ürünleri, her ne kadar gönlümüz her kadının çekmecesinde, kaliteli, kendisini ispat etmiş markaların ürünlerinin bulunmasından yana olsa da, kadınların tercihlerine veya maddi imkanlarına göre, ister pazardan aldıkları çakmalarla olsun, isterse en lüks iç giyim mağazalarından aldıkları olsun çekmecelerinden eksik etmedikleri ve vazgeçemedikleri ürünlerdir.

Ürün çeşitlerimizi görmek için Tıklayınız






0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.