30 Aralık 2012 Pazar

Jartiyer Kullanimin Teknikler

Jartiyer Kullanımı

Jartiyer kullanmak aslında sanıldığının tersine rahatsız ve zor değildir. Bir kaç pratik noktaya dikkat etmek size yepyeni bir giyim tarzının kapılarını açabilir.

  • Külotunuzu her zaman jartiyerinizin üstüne giyin. Böylece külotunuzu çıkartmanız gereken durumlarda; örneğin tuvalette jartiyerinizi çıkartmak zorunda kalmazsınız. Moda amaçlı iç çamaşırı fotoğraflarında hep jartiyerlerin külotların üstüne giyildiğini görürsünüz ancak bu giysinin daha iyi görünmesi içindir ve  günlük yaşamda pek kullanışlı bir durum değildir.

  • Dar giysiler ile jartiyer kullanmayın, bu tarz bir giyimde jartiyerinizin jartiyer çoraplarına bağlanan şeritleri ve klipsleri giysinizden belli olur, bu hoş olmayan bir görüntüdür. Yine de külotlu çorap giymek istemiyorsanız silikonlu jartiyersiz de bacakta durabilen çorapları deneyebilirsiniz.

  • Jartiyerinizi giydikten sonra şeritleri çoraplara tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Bunun iki çözümü vardır; şeritler ayarlıdır, en uzun pozisyona getirin, klipsi çorabınıza tutturun ve ardından şeritleri gerektiği kadar ayarlayarak kısaltın. Bir başka yol da jartiyerinizi giymeden klipslerini çoraplarınıza tutturmaktır. Oturun ve çoraplarınızı giyin, ardından jartiyerinizi giymeden klipslerini çorabınıza tutturun. Daha sonra ayağa kalkarak jartiyerinizi belinize bağlayın. İkinci metodun biraz daha pratik olduğunu söyleyebiliriz. Her defasında şeritlerin ayarıyla oynamak zorunda kalmazsınız.

  • Jartiyerlerin farklı modelleri vardır, şeritler genelde dört tanedir. İkisi önde ikisi de yanlarda olur. Yan şeritler ender olarak bazen arkada olabilir. Jartiyerinizi giyerken öndeki şeritleri kendi hizasında çorabınıza tutturun. Ancak diğerlerini yanda da arka da olsa mutlaka çorabınızın yan tarafına tutturun. Jartiyerinizin arka (ya da yan) şeritleri arkanızda kalırsa, oturduğunuz zaman aşırı gerilmeden dolayı çoraptan ayrılabilir. Doğrusu, oturduğunuz zaman jartiyerinizin önde olmayan şeritlerinin bacağınızın yan tarafında kalmasıdır.

  • Eğer jartiyerinizle birlikte dantelli bir jartiyer çorabı kullanıyorsanız jartiyerinizin klipslerini dantelin ince olduğu bölgelere takın. Böylece daha sağlam tutacaktır.

  • Son zamanlarda jartiyer çoraplarının çoğu jartiyersiz de kullanabilmelerini sağlamak için silikonlu olarak üretilmektedir. Bu model çorapların dantel kısımları şeritler halinde silikon tabakalarla kaplanmıştır. Ancak gerçek jartiyer çorabı silikonsuz olur. Eğer silikonlu bir çorabı jartiyerinizle kullanmak durumunda kalırsanız klipsleri çoraba tutturmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu durumda jartiyerinizin klipsini çorabın silikon şeritlerinin olmadığı ara kısma tutturun, böylece daha sağlam duracaktır. 


Bir çok kadının jartiyerlerle ve jartiyerli iç çamaşırlarıyla sorunu kendilerine yakışmayacağı düşüncesinden başlar. Aslında jartiyerler kalın basenleri örtmek ve ''dikkati başka yere çekmek'' için oldukça uygundur. Kilolu da olsanız asla bu tip çamaşırların size yakışmayacağını düşünmeyin, önce aşağıdaki önerilere bir göz atın...

  • Her zaman geniş yüzeyli jartiyerleri ya da jartiyerli büstiyer  tercih edin. Bu tip çamaşırlar korse gibi toparlayıcı özelliğe sahiptir hem de örtücü olduğu için daha şık duracaktır.

  • Bu çamaşırlarla kullanılacak çorabın tipi çok önemlidir. Son günlerde kullanışlı olmalarından dolayı daha yaygın bulunan silikonlu çoraplar sizin için uygun olmaz. Sebebi ise bu çorapların dantel kısımlarına kaplanan silikonların çorabın kumaşı kadar esneyememesidir. Bacaklarınız çoraptan taşmış gibi görünebilir. Bu durum da bacaklarınızın aslında olduğundan daha kalın gözükmesine yol açar. Doğru yol silikonsuz hatta dantelsiz jartiyer çoraplarını tercih etmektir. Bu çoraplar daha çok esneyebileceği için bacağınızın şeklini alır ve daha güzel görünmenizi sağlar.

  • Genel bir yaklaşım olarak elinizden geldiğince koyu renkleri tercih etmenizde de fayda var. Genelde bu tip çamaşırların kendilerine yakışmayacağını düşünen kadınlar bu kuralları yerine getirerek sahip oldukları çamaşırları giyip aynanın karşısına geçtiklerinde artık yeni bir iç giyim tarzına geçiş yapmış olurlar..
            
  • Unutmayın, Jartiyer giyen bir kadın diğer dişilerden her zaman bir adım öndedir.


Erkeklerin çoğuna jartiyerli kadın mı, çıplak kadın mı diye sorsanız kuşkusuz alacağınız cevap jartiyerli kadındır. Jartiyer kadın bacağının şehvetli ve çekici bir iç çamaşır aksesuarıdır. Jartiyer iç çamaşırları kadın iç giyiminin en seksi çeşitlerindendir. Seksi jartiyer kadar iç gıcıklayıcı kadın iç giyimi yoktur.



Diğer Jartiyer Modellerimiz İçin Tıklayınız



0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.