30 Aralık 2012 Pazar

İç Giyimde Önemli Detaylar

Fantazi İç Giyimde Küçük ama önemli Detaylar

İç Giyimde Küçük Detaylar

Her kıyafet seçiminde olduğu gibi iç giyim seçiminde de dikkat edilmesi gereken birtakım küçük detaylar vardır. Eğer ki bu küçük detaylara dikkat etmezseniz, en şık olduğunu düşündüğünüz kıyafetleriniz bile fazlasıyla hoş olmayan bir görünüme sahip olabilirler. Bu nedenledir ki doğru iç giyim ürünü seçimi ve doğru zamanda, doğru kıyafet ile doğru iç çamaşırını kullanmanız oldukça önemlidir. Sizin için en doğru iç giyim ürününü bulmanız için öncelikle fiziğinizi ve kendinizi çok iyi tanıyor olmanız gerekmektedir. Çünkü iç giyim ürünleri seçimi tamamen vücudunuz ve kendinizle ilgili bir durumdur.



Göğüs ölçülerinize uygun sutyen seçimi ile göğüslerinizin daha düzgün ve şekilli gözükmesini sağlayabilirsiniz. Eğer küçük göğüslere sahipseniz dolgulu ve silikonlu sutyenler sizin için ideal ürünlerdir.



Ayrıca geniş kalçalı bayanların tanga ve g–string gibi modellerden uzak durmalarında fayda vardır. Bu tür iç giyim ürünleri giymek yerine, toparlayıcı ve korseli külotlar tercih ederseniz basenleriniz daha toplu ve olduğundan daha küçük gözükecektir.



Bunların yanında iç giyim ürünleri seçiminde renk faktörü de çok önemlidir. Ten renginize ve kıyafetlerinizin rengine uygun iç giyim ürünleri seçmeye özen göstermenizde fayda var.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.