30 Aralık 2012 Pazar

Bayan Pijama Trendleri 2013

Pijama Sokak Trendleri…

Pijama nihayet sokak modasına da uyduruldu. Gece genellikle uyumadan önce giydiğimiz pijamalar son zamanlarda ünlü modacıların bu kumaş ve desenleri kullanmaya başlamasıyla kadınların yeni modası haline geldi. Sadece alt olarak kullanılanları olduğu gibi, takım halinde kullanılanları bile mevcut.

Gerçi, senelerden beri, bir sürü ülkede pijama partisi ismiyle eğlenceler düzenlendiğini biliyoruz. Bu da pijamanın tekstil ve tercih anlamında ne kadar öneme sahip olduğunun bir göstergesi. Ayrıca genelde kadınlar gecelik giymek yerine pijama giymeyi tercih ediyorlar. Klasik bir kıyafetle, spor bir kıyafetin arasında tarz oluşturan pijamalar, sokak kullanımda genellikle rahatına düşkün ama çok da spor görünmek istemeyen hafif müşkülpesent stilde görünmek isteyen kişilerin seçimi.



Aslında pijama tabi ki bir hane içi giysisi. Bütün gün ayakkabı, takım elbise, iş kıyafeti içerisinde olan insanlar akşamları eve geldiklerinde, kapalı kapılar ardında rahatlamak istiyor ve hemen eşofman tipi ev kıyafetlerini bile düşünmeden pijamalarını giyiyorlar. Pijama aslında yatak hijyeni açısından yatağa girmeden hemen önce giyilmesi gereken bir uyku kıyafeti fakat modeller, kumaşlar, uyumlu takımlar ve renk renk çeşitleri ile cazip ve çekici pijamalar piyasaya arz edildikçe, talepler de bir o kadar artmış oluyor.

Eski zamanlarda kadın, erkek ya da çocukların bir tane, hadi bilemediniz iki tane pijama takımı olur, yıpranana kadar kullanırlardı. Ancak hane içi giyim sektöründeki gelişme ve cezbedici modeller karşısında, talep artışıyla beraber, pijama çekmeceleri dolup taşıyor ve ev içinde de rahat ama sevimli, şık, cazibeli görünmek isteyen her çeşit insan gün geçtikçe çeşitlenen bu ürünleri tercih ediyor…

  

Diğer Pijama ve Gecelik Modellerimiz için TIKLAYINIZ.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.