30 Aralık 2012 Pazar

Dikişsiz İç Çamaşir (Seamless)

Dikişsiz İç Çamaşırı (Seamless)


Günlük hayatımızın olmazsa olmazı iç çamaşırlarından  seamless; olarak anılan iç çamaşırlarının temel özelliği dikişsiz olarak üretilmeleridir. Dikişsiz iç giyim zarif görünümün, rahatlığın ve sağlığın buluştuğu iç çamaşırlardır.



Hissedilmeyen Rahatlık

Seamless iç çamaşırları dikişsiz olarak üretildiklerinden, kıyafetlerin altından belli olmaz. Özellikle açık renk pantolon ve taytların altından belli olmasını engelleyen bir üretim şeklidir. Kıyafetlerinizin altında zarif bir görüntü sağlar. Külot ve şort gibi iç çamaşırlarını dar kıyafetlerle giymek hiç birimizin tercih etmediği bir durumdur. Bu sorunu dikişsiz üretim ortadan kaldırmaktadır. Dikişsiz üretim iç çamaşırları ve korse modellerinde oldukça yaygın kullanılmaktadır. Bu üretimle iç çamaşırlarınız elbiselerinizden belli olmamaktadır. Piyasada bulunan bir çok dikişsiz iç çamaşırı (seamless) modeli antibakteriyel özellikleri sayesinde mantar ve bakteri oluşumunu önlemekte, rahatlığınızı düşündüğü kadar sağlığınıza da düşünmektedir.

Artık cesur kıyafetlerin kurtarıcısı, estetik ve zarif  görünümün simgesi, rahat ve kullanışlı tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle dikişsiz iççamaşırları tercihleriniz arasında zirveyi zorlayacağa benziyor.




0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.