30 Aralık 2012 Pazar

Annelere Sutyen Tavsiyeleri

Annelere  Sutyen Tavsiyeleri

Alacağınız sutyende,  sutyen askılarının kalın olmasına dikkat edin. Bunun nedeni sutyen askılarının kalın olması, sırt ve bel ağrılarını engellemeye muavin olması anlamına gelmesidir. Bu bakımdan hamile ve ya lohusa hanımlarda oluşan bu sırt ve bel ağrıları azalmış olur. Şayet kendinize ince askılı bir sutyen seçerseniz, bu durum sırt ve bel ağrılarınızı daha da kamçılar, bu alanlarda olduğundan daha fazla ağrı hissedersiniz.

Göğüslerinizin, çamaşırınız ve elbiseniz içinde sorunsuzca ve problemsiz olarak durmasını istiyorsanız, kalın askılı sutyenleri seçmenizde yarar mevcut. Bunların arasında kendinizi epey bir rahat ve kuş bu gibi hafif hissedeceksiniz. Hamile ve lohusalar için bu yumuşak ve balen bulundurmayan sutyenleri değişik ve kaliteli markalarla www.icgiyimcisi.com’da bulabilirsiniz.

Her beden ve modeliyle siz annelere ve anne adaylarına alacağınız ürünlerin garantisini veriyoruz. Her birinden oldukça memnun kalacaksınız.

Seçeceğiniz emzirme sutyeninde pamuklu bir kumaş kullanılmış olması gerekir. Bunun nedeni ise annelerin bu devirde zaten göğüsleri hassaslaşmıştır. Bilhassa emzirmeden sonra anneler bu hassaslığı buram buram hissederler ve bunun oluşması analar için yoğun şekilde rahatsız edici bir vaziyet şekilde kabul edilir. Bu sebepten dolayı anneler bebeklerini emzirdikten sonra yahut, göğüslerinin fazla hassas bir hale geldiklerini hissettikleri zamanlarda göğüs uçlarına hiçbir şeyin ilişki etmesini istemezler.

Hamilelik ve doğum, bir annenin yeme içmesinden giyim ve kıyafetine dek yaşamındaki her şeyi değiştirir. Çocuklarımız sağlıklı ve mesut yetişsinler diye analarımız çeşitli alışkanlıklarını değiştirmektedirler. Bu değişimlerden bir tanesi de giyimdir. Çamaşır seçimi emzirme dönemi anneleri için dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bebeğin rahatlığı kadar annelerin ferahlığı ve konforu da önemlidir. Anneler bu dönemlerinde çamaşır seçiminde dikkat çekici unsurlara dikkat etmelidirler.



Hamilelik sonrası lohusa dönemi için seçeceğiniz emzirme sutyenlerinin üst kısımlarında klipsler vardır. Bu klipsleri anne emzirme zamanında çıkararak kolaylıkla bebeğini emzirebilir. Normal sutyenler annelere bu kolaylığı sağlayamaz. O yüzden annelerin, yalnızca annelere özel emzirme sutyenleri kullanmaları gereklidir. Annelerimize hususi imal edilmiş bu klipsli emzirme sutyenlerimiz sayesinde anne çamaşırını bütünüyle çıkarmaya hiç gerek duymadan, bebeğin anne göğsünü emerken anneyle doğrudan teması sağlanır. Bu da anneyle bebek arasındaki sıcak temasın sağlanması anlamına gelir. Bebeğin itimat duygusu bu sayede sekteye uğramaz.

Bundan başka annelerin sutyen seçimi konusunda dikkat etmeleri gereken birkaç nokta daha vardır. Kullanacağınız sutyende balen olmamasına dikkat ediniz. çünkü balen duygulu ve şişmiş olan göğüslerinizi aşağı kısımdan rahatsız edecek, göğüsleriniz acıyacak ya da sutyen içinde rahat olamayacaktır. Bu nedenden dolayı yeni doğan bebeklerin anneleri, içerisinde balen bulundurmayan sutyenleri seçmelidirler.


0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.