17 Aralık 2011 Cumartesi

Gelin Başı Modelleri

Evleneceğiniz gün; içinizi kıpır kıpır yapan, heyecandan nefesiniz kesildiği ve en mutlu hissettiğiniz gününüzdür. Sevdiğiniz erkekle hayatınızı her anlamda birleştirerek, ömrünüzün kalan kısmını onunla çok güzel bir şekilde geçirmek için, nice tatlı dileklerle geçireceğiniz o muhteşem güne, sizde zerafetiniz ve dillere destan güzelliğinizle girmeli, müstakbel eşinizi büyülemeli, kendinize adeta hayran bırakmalısınız. Bugünü muhteşem geçireceğiniz, en özel kıyafetinizin Gelinliğinizdir. O güne özel bir kıyafetin olması çok rahatlatıcı aslında, yoksa düşünsenize ne giyeceğim telaşınızın olduğunu! Gelinlik adı altında, modeline kendiniz karar verdiğiniz, son moda mükemmel tasarımlarla bedeninizin tüm zerafeti ortaya çıkacak. Tabi bu özel güne ve gelinliğinizin tasarımına uygun harika bir gelin başı modeli de çok önemli. İşte o harika saç modelleri.

Gelin Başı Modelleri


Doğayı ve yaz düğünlerini sevenlerin muhteşem seçimi kır düğünlerinde tercih edilebilecek, sade ve şık uzun saç gelin başı modelleri...





Doğayla bütünlük sağlayan, gelinlik ve saç modelleri tercih etmeniz, düğünün organizasyonuna da yansıyarak keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacaktır.




Kısa Saçlı Gelin Başı Modelleri


Zevkinize göre uzun ya da kısa gelinlik modelleri tercih edebilirsiniz.



Saçınızın şirin görünümünü tamamlayacak,hoş bir duvak ya da aksesuar kullanarak, bütünlük sağlayabilirsiniz.




Uzun Saç Gelin Başı Modelleri


Bu harika günde, en özel anları ölümsüzleştirip, yıllarca anılarınızı tazeleyebilirsiniz.
















Gelin Başı Modelleri 2012




Yaz düğünü değil de, kış düğünü düşünüyorsanız da üzülmeyin. Sizin içinde kışa özel harika gelin başı saç modelleri mevcut. Düğün organizasyonunuzun içeriğine göre, gelinlik modeli ve gelin başı modelleri tercih edebilirsiniz.



Gelinliğinizin sırt dekoltesi veya göğüs dekoltesi olması halinde saçlarınızı topuz yaptırarak daha toplu bir görünümle, gelinliğinizin modelinin de görünmesini  sağlamalısınız. Topuz modeli, sizi bu mutlu günde, tüm gün rahat hissettirecek sağlam bir gelin başı modelidir.



Saçınızda hoş aksesuarlar ve duvak kullanarak melekleri bile kıskandırabilirsiniz.



Spor ve rahat bir görünümü seviyorsanız ve tercih edecekseniz; resimdeki gibi yarı dağınık-yarı toplu bir model size çok yakışacaktır.

Saç modeliniz ve gelinliğinizin rahatlığı kadar, topuklu ayakkabınızın rahatlığı da çok önemlidir ve bu konuda çok dikkatli bir seçim yapmanız gerekir. Bu en özel günde hem çok şık hemde çok rahat olmanız gerektiğini unutmayarak seçimler yapmanızı önerir, mutluluklar dilerim...

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.