4 Ocak 2013 Cuma

2013 Abiye Elbiseler Son Moda Yeni Tasarımlar
 Günümüzde abiye elbiseler gerçekten kadın olarak hayatımızda büyük rol oynuyor, bunların başlıca nedenleri fazlasıyla Türk usulü düğün, nişan etkinliklerimizin olması. Abiyelerin fiyatları yüksek olduğundan yapımında emek gerektirdiğinde fiyatları biraz yüksek oluyor. Yanlız abiyenin kalitesine göre değişiyor, taşlar ve bunun gibi el yapımı işi ne kadar çoksa o kadar pahalıdır.

Eğer düğün, davet, nişan, sünnet gibi etkinliklere giymek üzere 2013 model yepyeni bir abiye arıyorsanız eğer kesinlikle aşağıdaki örnekleri ele alarak değerlendirmeler yapmanızda fayda var. Çünkü aşağıdaki abiye resimleri günümüz modasına uygun tasarımlar ve renkler içeriyor. Aşağıdaki abiye modellerinin kombinlerini deneyerek kendinizin modasını yaratabilir şık olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

 Kendime gerçekten yakışan, vucudumun hatlarını en iyi şekilde, kusursuz bir biçimde sergileyebilecek bir abiyeyi nasıl seçerim diye tüm hanımlar tereddüt eder durur. Bunun için çok düşünmenize gerek yoktur örnek verecek olursak eğer küçük göğüsleriniz varsa straplez bir abiye seçmeyi en sona bırakın. Baktınız başka şansınız yok o zaman dolulu südyen kullanarak straplez abiye seçebilirsiniz. Diyelim ki boyunuz kısa, o zaman uzun etekli abiye size önermiyorum kızlar, daha çok diz üstü ve koyu renklerde abiyeler tercih etmelisiniz. Tabi renk seçiminde ayakkabınızı ve saç renklerinizi hatta abiye ye uygun makyaj tasarımınızı en iyi şekilde kombinlemeniz gerekmektedir. 2013 yılına girdiğimiz bu sezonda kış aylarında ne kadar davetler azalsada yaz aylarına doğru artacağı için eğer belirli etkinlikleriniz varsa şimdiden abiyenizi hazır etmenizde fayda görüyorum. Çünkü biz kadınların en büyük hatalarından biri herşeyi son dakikaya bırakmalıdır.

Siz de kendinize uygun, kuyruklu, hoş renkli, uyumlu, sırt dekolteli abiyenizi seçip doğru adımları seçebilirsiniz.





































0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.