14 Ocak 2013 Pazartesi

Şık Tasarım 2013 Gece Elbiseleri

2013 Gece Elbisesi Şık Tasarımlar Prabal Gurung Koleksiyonu
2013 Gece Elbisesi Şık Tasarımlar Prabal Gurung Koleksiyonu Bayanlar, Gurung koleksiyonunun 2013 tasarımları gerçekten mükemmel. Vucudun kesinki hatlarına uyumlu, profesyonel tasarımlarla donatılmış. Prabal Gurung tasarımcıları, 2013'ün iddialı şık gece akşam elbiseleri olacağını söylüyorlar. 

 Arkadaşınızla akşam dışarıya çıkmak için söz verdiniz, arkadaşınız biraz hafifmi kaçtı :) eşiniz ya da sevgiliniz ya da erkek arkadaşınız olsun işte şimdi bu arika püf noktalarına ve tasarım kombinlerine ihtiyacınız var. 2013 yılına damgasını vuracak harika çalışmalar. Bu markanın modacısı ve tasarımcıları kumaşın kalitesine ve renklere çok dikkat etmişler.







Daha rahat duruş için harika dokunuşlar, soyut kesimler, mükemmel makas hareketleri görüyoruz modellerin üzerinde. Modellerin baskı severlerin kesinlikle hoşuna gideceğine inanıyorum. Ayakkabıların ve elbiselerin uyumu harika renkler doğa ile bir bütün olarak birbirini tamamlıyor sanki. Değişik tarzlı platform ayakkabılar gerçekten dikkat çekiyor. Genelde rugan bölümleri elbiseyle uyum sağlamış bu duruma şaşırmamak elde değil.. 










0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.