4 Mayıs 2013 Cumartesi

2013 Mayıs Ayi Dergi Kapaklari

2013 MART Ayı Dergi Kapakları

Harper's Bazaar'da Alexander McQueen, Chanel ve Erdem tasarımlarıyla poz veren Karen Elson kızıl saçları ve retro havasıyla baharı getiriyor.

Ms.Granger kimliğinden sıyrılıp çevresindekileri yetişkin olduğuna inandırmaya çalışan Emma Watson Sofia Coppala'nın 'The Bling Ring' filminde maddiyatçı, sığ, şöhret düşkünü, ahlaksız bir genci canlandırarak bunun için bir adım atmış görünüyor. Gerçekte kendisinin her şeye karşı olduğu bir karakteri oynamış. Aksi düşünülemezdi galiba... Fragman için tık tık..

'Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir' filminde sarı elbisesiyle hafızlara yer eden Kate Hudson Elle İngiltere kapağında Gucci'nin 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan tasarımıyla... Kiefer Sutherland ve Liev Schreiber   ile birlikte yer aldığı Mayıs ayında gösterime girecek 'The Reluctant Fundamentalist' filmindeyse kumral saçlarıyla yer alıyor.

Vogue İngiltere'de Jonathan Saunders ve Chanel'in 2013 Yaz koleksiyonundan seçtiği kıyafetleriyle Beyonce bulunuyor. Dünya turnesine Mrs.Carter ismini koyarak kadınları savunmaya geçtiğini söylemiş. Ayrıca Amy Winehouse'un ''Back to Black'' şarkısını 'Great Gatsby' filmi için yeniden yorumlayacakmış.

Glamour dergisinin Mayıs ayı kapağında 23 yaşındaki Hayden Panetteire boksör sevgilisi Wladamir Klitschko ile nasıl tanıştıklarını anlatmış. Amanda Bynes ve Lindsay Lohan gibi isimlere bakınca insanların kendini niye ''Bayan Kusursuz'' olarak gördüğünü daha iyi anlıyormuşmuş...

Avustralya doğumlu Cate Blanchett Harper's Bazaar Avustralya'nın kapağında siyah-beyaz fotoğrafıyla herzamanki zarafeti ve zamansız güzelliğiyle elf etkisinde.


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.