6 Mayıs 2013 Pazartesi

Jessica Chastain ve Jessica Alba Şubat 2013

Jessica Chastain ve Jessica Alba- Instyle UK & US Şubat 2013

Instyle editörleri Raf Simons'ın Dior için hazırladığı 2013 İlkbahar/Yaz hazır giyim koleksiyonundan çok etkilenmiş görünüyor. Şubat ayı İngiltere ve Amerika edisyonlarında Jessica Chastain ve Jessica Alba kabarık etekleriyle benzer bir hava yakalamışlar. Alba'nın pembe ve sarı renklerden oluşan tasarımını mı yoksa Chastain'in beyaz ve pembe eteği mi seçerdiniz bilmem ama Jessica Chastain'li kapağı daha başarılı buldum. 

The Help ve Tree of Life filmleriyle tanınan Jessica Chanstain'in Oscar yolunda emin adımlarla ilerleyen ve eleştirmen birliklerinden ödüllere dönen yeni filmi 'Zero Dark Thirty' ise 1 Şubatta vizyona girecek. Filmde 11 Eylül'den sonra aranan Usame Bin Ladin'i yakalamayı takıntı haline getiren bir kadını canlandırıyor. Instyle İngiltere'ye verdiği röportajda para ve şöhretin onun hedefleri arasında olmadığına, özel hayatında filmlerden ve işten konuşmak istemediği için bir aktörle asla ilişki yaşamayacağı gibi bir kuralı olduğundan da bahsetmiş.

31 yaşındaki aktrist Jessica Alba'da dergiye evliliği, anneliği ve çocukları sayesinde kurduğu bebek bakım ürünleri üreten 'The Honest Company' hakkında açıklamalarda bulunmuş. Toksik madde bulundurmayan bebek ürünleri satan bu sitesi geçtiğimiz günlerde 27 milyon dolarlık bir yatırım bile almış. Mart ayında ise 'The Honest Life' isimli ilk kitabı piyasaya çıkıyor. 

Jessica Chastain ve Jessica Alba- Instyle UK & US Şubat 2013


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.