5 Mayıs 2013 Pazar

Michael Kors Pre-Fall 2013 Koleksiyonu

Michael Kors Pre-Fall 2013 Collection

Michelle Obama'nın da en çok tercih ettiği tasarımcıların başında gelen Michael Kors 2012 yılında 'Bing'te en çok aranan markaların ilk sırasına yerleşti. Michael Kors 2013 Pre-Fall koleksiyonunu 1958 yapımı Kızgın Damdaki Kedi (Cat on a Hot Tin Roof) filmindeki Maggie karakterinin stilinden etkilenerek hazırlamış. Artık tasarımcılar sinema klasiklerinden ilham alarak zamansız zarafeti her dönem uyarlayarak taşımaya çalışıyor. Elizabeth Taylor'ın belki de en güzel göründüğü filmlerden biri olan 'Kızgın Damdaki Kedi' 2013 yılında Brodway'de sahnelenecek. Maggie'yi canlandıracak olan isimse Scarlett Johansson.

Michael Kors Pre-Fall 2013 Collection

Deri pantolonları kaşmir kazaklarla, deri ceketleri dantel kalem eteklerle ve çiçek desenli elbiselerle kullanarak sert görünümü kadınsı ögeler ekleyerek yumuşatmış. Cat eye (kedi gözü) formundaki gözlüklerden de vazgeçmemiş.

Michael Kors Pre-Fall 2013 Collection

50 ve 60'larin ruhunu yansıtan kadınlar 2013 Pre-Fall'da yeniden hayat bulmuş. 'Scarlett'tan Elizabeth Taylor'a, ondan Ava Gardner'a sonra Madonna'ya geçtim.' diyen Michael Kors koleksiyonunda dantelleri bolca kullanırken, renkli kürk parçalara da yer vermiş. Çantalarla eşleşen eldivenleri, diz boyu etekleri, yüksek bel pantolonları ve A-line etekleri  spor üstlerle eşleştirerek yarattığı karışımları sevdim.

Michael Kors Pre-Fall 2013 Collection


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.