3 Mayıs 2013 Cuma

2013 Şubat Ayi Dergi Kapaklari

2013 February Fashion Covers

Emma Stone, 2011 yılında 'Crazy,Stupid,Love' filmindeki rol arkadaşı Ryan Gosling ile 1950'lerin gerçek polis operasyonlarını anlatan bir yazı dizisinden senaryolaştırılan 'The Gangster Squad'te yeniden bir araya geliyor. Makyajsız, doğal haliyle W'nin Şubat sayısına konuk olan Emma'yı en çok ağlatan film 1931 yapımı Charles Chaplin'in 'City Lights'ıymış. 

Siyah-beyaz çekimler için Sebastian Mader'e poz veren Miranda Kerr; Chanel, Christian Dior, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Gucci, Marc Jacobs gibi tasarımcıların kıyafetleriyle Jalouse dergisinde yer alyor.

'Ejderha Dövmeli Kız' olarak tanıdığımız 27 yaşındaki Rooney Mara, Vogue Amerika'ya ilk olarak Mert&Marcus'un objektifinden 2011 Kasım ayında kapak olmuştu. Şubat sayısı için David Sims tarafından fotoğraflanan Rooney bu sene vizyona girecek ''Side Effects'' filmiyle Jude Law, Channing Tatum, Catherine Zeta Jones ile birlikte başrolde alıyor.  Psikolojik gerilim filmi olan 'Side Effects' kocası hapse giren bir kadının bu travmayla başa çıkabilmek için ilaç kullanmaya başlaması ve ilacın yan etkilerinin kadını gerilimli olayların içine sokmasını anlatıyor.

44 yaşındaki Avustralyalı aktris Naomi Watts yıllar geçtikçe daha da güzelleşen Hollywood kadınlarından biri. Vogue Avustralya'nın kapağında yeşil Gucci elbisesiyle oldukça zarif görünüyor. Yeni filminde Prenses Diana'yı canlandıracak olan Watts rolü için; 'Diana inanılmaz bir hayatı olan muhteşem bir kadın. Rolü kabul etmek oldukça cesaret ve sorumluluk gerektirdi.'' diye açıklamış. Bu rolle kariyerindeki önemli adımlardan birini atacağı ise kesin.  

Model  Ginta Lapina Twiggy havasındaki platin renkli kısa saçı ve makyajıyla Harper's Bazaar İspanya'da yer alıyor. Monokromatik çizgili arka fonuyla eşleşen siyah-beyaz karelerden oluşan retro elbisesiyle en beğendiğim kapaklardan biri oldu. 60'lı yıllardan ilham alan dergi kapağı şık, sofistike ve klasik tarzıyla etkileyici görünüyor.

Interview Rusya, Andy Warhol'un pop art akımının sembollerinden biri olan Marilyn Monroe çalışmasını Scarlett Johansson'a da uygulamış görünüyor. 


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.