4 Mayıs 2013 Cumartesi

Iron Man 3 Los Angeles Premiere

Gwyneth Paltrow - Iron Man-3 Hollywood Premiere

People dergisi tarafından 'Dünyanın En Güzel Kadını' ünvanını alan Gwyneth Paltrow Iron Man 3'ün Hollywood'da düzenlenen galasına böyle iddialı bir kıyafetle katılmayı uygun görmüş. Geçtiğimiz sene ANDAM ödüllü Anthony Vaccarello elbisesiyle Harper's Bazaar'ın kapağında yer aldıktan sonra bu çıkışı yakalamışken kıyafet seçimi ve fiziğiyle kırmızı halıda da bu istikrarını sürdürüyor. Bu kez siyah-beyaz Antonio Berardi'nin yan kısımları transparan elbisesiyle bu ünvanının hakkını vermek ve kutlamak istemiş olmalı. 

Iron Man-3 Hollywood Premiere

'Two Broke Girls' dizisinden Kat Dennings Dolce&Gabbana'nın Sicilya esintisine başvurduğu koleksiyonundan seçtiği tasarımla..
Temperly London elbisesiyle 'Revenge' dizisinden Emily VanCamp, dizide canlandırdığı karakter Emily Thorne'un stiline kıyasla biraz sönük kalan bir tercih yapmış.
19 yaşındaki Debby Ryan göğüs kısmı deriden, etek kısmı brokar kumaştan oluşan Osman tasarımıyla.
15 yaşında olup Katie Ermilio elbisesi, ayakkabıları, saç ve makyajıyla bir 10 yaş daha üzerine eklemiş olan hanım kızımız Bella Thorne.

Iron Man-3 Hollywood Premiere

Takım elbise altına spor ayakkabıyı herkes giyemiyor, giyse de taşıyamıyor. Söz konusu Robert Downey Jr. olunca baştan aşağıya klasik bir çizgide görünmesinin bizi daha çok şaşırtacağı ender kişilerden.
Beceriksiz ajan Chuck'ta galaya gelenler arasında. Robert Downey gibi Zachary Levi da takım elbisesinin içine aynı renkte yelek giymeyi tercih edenlerden.
Iron Man 3'te bir genetikçiyi canlandıran Guy Pearce Dolce&Gabbana'nın 2013 koleksiyonundan gri renkli takımıyla.


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.