3 Mayıs 2013 Cuma

Kirmizi Hali 2013 Vanity Fair Oscar Partisi

2013 Oscar's After PARTY-RED CARPET

Kırmızı halı ile açılış, ödül töreniyle devam eden gece ve after party ile kapanış. Bu işleyiş sayesinde birkaç kıyafet değiştiren ünlülerle birlikte bizde kırmızı halı kritiklerine doyabiliriz. Bazı seneler kırmızı halıda tam bir hayal kırıklığı yaşanırken ödül töreni keyifli geçiyor; bazende bunun tam tersi gerçekleşiyor. Yakın geçmişteki Oscar Ödülleri'ne kıyasla kırmızı halı daha iyiydi denebilir ama Jessica Alba, Michelle Williams, Emma Stone, Penelope Cruz gibi isimlerde yer alsaydı fena olmazdı hani. 
Giambattista Valli Couture'ü ve Louboutin'lerinin oluşturduğu kontrastla Diane Kruger farkını ortaya koyuyor. Natalie Portman hamile olduğu zaman Christian Dior'un bu tasarımını tercih edebilir. Miranda Kerr  ipek şifon karışımı Valentino'su ve avize küpeleriyle zarif görünüyor. Kate Bosworth da Giambattista Valli'yi tercih eden bir başka isim olmuş.

2013 Oscar's After PARTY-RED CARPET

'New Girl'deki Jess karakteriyle sevimliliğini yine yansıtan Zooey Deschanel günlük hayatında da vintage stilini başarıyla uygulamasını bilenlerden. Valentino elbisesiyle baştan aşağı harika görünüyor! Başka kim bu kadar düzgün taşıyabilirdi bilmiyorum ama Marisa Tomei tulumuyla ışıldıyor. Rosie Huntington-Whiteley de uçuk pembe tonlarını tercih edenlerden. Yeni sezonda 'The Newsroom' dizisinde oynayan Olivia Munn Atelier Versace'nin derin yırtmaçlı elbisesiyle iddialı bir seçim yapmış.

2013 Oscar's After PARTY-RED CARPET

Vücudunu saran parlak, straplez elbisesiyle Isla Fisher..  Lilly Collins'in cut-out detaylı elbisesi Zuhair Murad. 'The Newsroom'un başrol oyuncularından Emily Mortimer vücuduna oturan sade bir kesmi tercih etmiş. Uzun süredir davetlerde karşımıza çıkmayan Naomi Campbell daha iyi bir görünüm sergileyebilirdi.

2013 Oscar's After PARTY-RED CARPET

Francisco Costa, heykelciğine yakışır şekilde Jennifer Lawrence için pırıltılı metalik renkli elbise tasarlamış. Naomi Watts yine omuz detayı olan bir elbiseyle bu kez Emilio Pucci. 42 yaşındaki Minnie Driver da tercihini bol payetten yana kullanmış. Gri tonlarında yakası pullardan oluşan YSL'iyle Anne Hathaway.

2013 Oscar's After PARTY-RED CARPET

Alessandra Ambrosio altın işlemeli Zuhair Murad'ıyla biraz ağır bir havaya bürünmüş. Kate Beckinsale Monique Lhuillier'ini her zamanki klasik saç modeliyle tamamlamış. 26 yaşındaki Amber Heard sarışın haline bir an önce dönmeli. 15 Mart'ta gösterime girecek filmleri 'Spring Breakers'ın Avrupa tanıtım turundan dönen Vannessa Hudgens ve Selena Gomez uyumlu renklerde giyinmişler.      

2013 Oscar's After PARTY-RED CARPET

Amy Adams parti için yine Oscar de la Renta'yı seçmiş. 90'lı yılların süper modeli Carolyn Murphy'nin ipek krape straplezi Calvin Klein imzalı. Kırmızı halıda neredeyse hiç karşımıza çıkmayan Michelle Rodriguez'i beyaz perdede görmek isteyenlerse 'Fast&Furious 6'i beklemek zorunda. Amanda Wakeley'nin altın boncuklarla süslü tasarımıyla Maria Sharapova da partiye katılmış.


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.