3 Mayıs 2013 Cuma

Temperley London Pre-Fall 2013 Koleksiyonu

Sinematik etkinin bir parça bulaştığı Pre-Fall 2013 ultra-feminen çizgisiyle çabasız şıklık yaratmış. Bu sene vizyona girecek olan Hitchcock filmini ve kıyafetleri düşünecek olursak geçmiş yıllardaki yapımlara ve tasarımlara duyulan özlemi daha iyi anlayabiliriz. Temperley London'ın klasik detaylara yer verdiği koleksiyon modern kadınlardan bir Sophia Lauren yaratmayı çabalıyor gibi. 

Temperley London Pre Fall 2013 Collection


Temperley London'ın Pre-Fall koleksiyonunu görünce bir sonraki koleksiyonunu daha çok merak etmeye başladım. Bej, uçuk pembe, saks mavisi ve altın rengi ile monokrom en zarif haliyle bu koleksiyonda hayat bulmuş. Şapkası ve ayakkabılarıyla Agatha Christie'nin 'Death on The Nile' romanındaki 1940'ların İngiliz kadının modern hali karşımıza çıkıyor. Kıyafetlerde klasik Hollywood cazibesinin etkisi hissedilirken kırmızı halıda görme şansımız olsa fena olmaz.Temperley London Pre Fall 2013 Collection




Pre-Fall 2013 metalik renkli çan formundaki ceketleri, vintage ve modernliğin bir arada buluştuğu elbiseleri, tasarımların çeşitliliği ile farklı zevklere sahip kadınları etkileyebilecek güzellikte. Angora kazaklar, şık deri parçalar ve kusursuz kesim pantolonlarıyla sofistike görünümü sağlıyor.

Temperley London Pre Fall 2013 Collection


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.