7 Mayıs 2013 Salı

Kırmızı Halı 2013 Oscar Ödül Töreni

2013 Oscar's Red Carpet

Yeni filmi için kestirdiği kısacık saçları, doğal makyajıyla gecenin en güzel kadınlarından Charlize Theron Dior Haute Couture seçimiyle.. 'The Impossible' filmiyle Oscar'a aday olan Naomi Watts Armani Prive'ın lame elbisesi içinde hoş görünüyor. Gecede Silver Linings Playbook filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Jennifer Lawrence  geçtiğimiz günlerde Dior'un yeni yüzü olmuştu. Durum böyle olunca Dior Haute Couture'ü tercih edenlerden biri de o olmuş. Halle Berry'nin kırmızı halıdaki seçimlerini genel olarak başarılı bulmasamda Versace'siyle iyi bir tercih yapmış.

2013 Oscar's Red Carpet

İlk bakışta göze hoş gelen bir elbise gibi olsa da kemeri, ayakkabıları ve saç modeliyle birlikte Zoe Saldana'nın Alexis Mabille couture seçimini başarılı bulmadım. Anne Hathaway'i Valentino ile görmeyi beklerken Prada'yı seçmesi onun adına iyi olmamış. Oscar heykelciğini alırken bu kıyafetle sahneye çıkmayı bir kere daha düşünmeliymiş. Alexander McQueen'in halter yaka elbisesiyle Amanda Seyfried oldukça silik görünüyor. Keskin hatlı kıyafetler Kristen Stewart'ın stiline daha çok yakışıyor. Kırmızı halıda poz verirken çok gergin görünen Kristen, tarzına uygun seçimler yapsa saçı başı dağıtıp gelmez belkide.

2013 Oscar's Red Carpet

Amy Adams uçuk mavi Oscar de la Renta'sıyla zarif görünse de onun tarzına pek uymamış. Jennifer Aniston nude tonlarında giyinmeyi seven biri olarak bu kez Valentino'nun iddialı kırmızı elbisesini tercih etmiş. 'Zero Dark Thirty' ile 'En İyi Kadın Oyuncu' adayı olan Jessica Chastain Giorgio Armani elbisesine diyecek söz yok. Ama ten rengiyle birlikte çok çarpıcı bir etki yaratmadığı gerçek. Jennifer Garner mor renkli Gucci'sinin sırt kısmı bol bol fırfırdan oluşuyor. Gece boyunca koltuğunda rahat oturabildi mi acaba?

2013 Oscar's Red Carpet

Gecede sahne alan Jennifer Hudson kilo verip formuna kavuştuktan sonra giyimine daha çok özen göstermeye başladı. Kırmızı halı tercihi Roberto Cavalli'nin payet işlemeli tasarımından yana olmuş. Norah Jones da Halle Berry gibi bol çizgili ve metalik renkli kıyafetiyle kırmızı halıda arz-ı endam etmiş. Nicole Kidman'ın L'Wren Scott imzalı elbisesinin ortasındaki işlemeyi Batman'in logosuna benzeten kişi tek ben olabilirim sanırım :) 2009 yılında 'The Blind Side' ile Oscar alan Sandra Bullock risk almadan Elie Saab'ın 2013 İlkbahar couture koleksiyonundan giyinmiş.


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.