4 Mayıs 2013 Cumartesi

SineTrend 2013 The Great and Powerful

Oz:The Great and Powerful

Bu kez Kansas'tan Dorothy'i uğurlamıyoruz. 1939 yılı yapımı 'The Wizard of Oz'dan sonra büyülü topraklara yakut ayakkabılar olmadan gidiyoruz. 2013 yapımı 'Oz: The Great and Powerful'da büyücü Oscar Diggs Kansas'tan uzak diyarlara doğru yol alıyor. Oz diyarına gelen Oscar'ın karşısına çıkan üç cadı ise Hollywood'un en güzel kadınlarından oluşuyor: Glinda (Michelle Williams), Evanora (Rachel Weisz) ve Theodora (Mila Kunis).

The Talented Mr. Ripley ve The English Patient, New Years Eve ve Spider-Man gibi filmlerin kostüm tasarımcılığını yapan Gary Jones 'Oz: The Great and Powerful'da da karakterlerin ve filmin imajını belirleyen kişilerden biri olmuş.

'Alice in Wonderland'ın yapımcıları tarafından yapıldığı için, tabi sadece fragmanı izledikten sonra, benzerlikler dikkat çekici geldi. Sam Raimi'nin Spider Man üçlemesini çok başarılı bulmasam da bu filmin yönetmen koltuğunda karşımıza çıkan isim o oluyor. Star Wars'u da bünyesine katan Disney, John Carter'da yaşadığı  fiyaskodan sonra bakalım yepyeni Oz'u ile başarılı olabilecek mi? 

Oz:The Great and Powerful

Geçtiğimiz sene 'My Week With Marilyn' ile Oscar'a aday olan 32 yaşındaki Michelle Williams Gary Jones'un kostümleri sayesinde büyüleyici görünüyor. 
Bu filmden ilham alarak OPI de yeni oje koleksiyonunu Mart ayında piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Altın, gümüş, pembe tonlarında ışıltılı ve simli ojeler yaratan OPI'nin koleksiyonun ismi 'Soft Shades'.   

Oz:The Great and Powerful

Rachel Weisz, Evanora karakteri için 'gerçekten kötü birini canlandırmak çok eğlenceli bir fikirdi. Böyle bir karakterimin olabileceğini daha önce düşünemezdim. O gerçekten kötü ve kötü biri olmanın tadını çıkarıyor.' diye açıklamada bulunmuş. Evanora kişiliğini destekler nitelikte siyahlara bürünmüş.

Oz:The Great and Powerful

Thedora geniş kırmızı şapkası ve uzun çizmeleriyle 'Çizmeli Kedi' kıvamında bir stile bürünse de Mila Kunis'e  ayrı yakışmış. Theodora diğer cadılardan farklı olarak payetli, taşlı, tüylü elbiseleri tercih etmiyor. 'Wizard of Oz' kitabını çocukken Rusya'da okuduğunu söyleyen Mila Kunis'in iyi mi yoksa kötü bir cadıyı canlandırdığını fragmandan çıkaramadım. Bu oyuncu kadrosuyla bende merak uyandırdığı ise kesin. 'Oz: The Great and Powerful' filminin fragmanı için BURAYA


Trakya Moda Dünyası

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.