4 Kasım 2012 Pazar

Aromatik Yağlarla Hiç Bitmeyen Masaj Keyfi


Her kadının rahatlama tekniği farklıdır. Kimimiz spor salonlarında saatler geçirdikten sonra kendimizi daha rahat hissederken, kimimiz de kokulu mumlar ve aromatik yağlar eşliğinde yaptığımız uzun bir banyodan sonra rahatlama hissine ulaşırız.
Aslında bu rahatlama teknikleri kadınların güzellik sırrıdır. Çünkü kendini iyi hisseden kadın, güzelliğe bir adım daha yaklaşmış demektir!
Ancak, rahatlama tekniği ne olursa olsun, masajı sevmeyen kadın yoktur! Masaj, cildimiz ve sağlığımız açısından önemlidir ve verdiği his de mükemmeldir!

İçerisine aromatik yağlar eklenmiş masaj yağlarının kokusu ve hissi, sizi anında göklere çıkarabilir! Bu eşsiz zevk için dışarıda satılan aromatik yağlardan kullanabileceğiniz gibi, evde kendi masaj yağınızı kendiniz de hazırlayabilirsiniz.
Hazırlanması oldukça kolay olan masaj yağları içerisinden sizin için yenesi bir tat seçtik. Bu masaj yağını hazırlamanız için ihtiyacınız olan malzemeler; iki çay kaşığı tatlı badem yağı, iki çay kaşığı üzüm çekirdeği yağı, iki çay kaşığı kayısı çekirdeği yağı ve yarım çay kaşığı vanilya özü.
Bu leziz masaj yağı tarifi ile rahatlamanın tadına varacaksınız ve bütün gün bu masajın keyfini süreceksiniz!
Siz de aromatik masaj yağları ile hiç bitmeyen masaj keyfini yaşayın ve bunu ritüeliniz haline getirin, pişman olmayacaksınız!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.