9 Kasım 2012 Cuma

Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye Kremi


Estee Lauder’in mucizeler yaratan Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Crème’ini çok seviyoruz. Şimdi marka o kremin göz çevresi için olanını onurla sunuyor.
Estée Lauder’ın yeni çığır açan çok amaçlı eye-balm’i Yeni Revitalizing Supreme Eye, tüm yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırıyor. Çizgi, kırışıklık, gözle görülür yaşlılık belirtileri ve yorgun görünüm, sıkılık kaybını yok ediyor.
Tüm Yaşlanma Belirtilerine karşı göz ve yüz ikilisi, içeriğindeki IntuiGen Teknolojisi ile cildin “ana şalter”ini harekete geçirerek cildin yaşlanma karşıtı kanallarını etkinleştiriyor; mat, çizgili ve kırışık, sıkılığını kaybetmiş görünüme karşı aynı anda savaşıyor.
estee lauder
Yeniden Canlandırır – Yüz ve Göz çevreniz daha dolgun, sıkı, çizgileri azalmış ve aydınlık bir görünüme kavuşur.
Besler – Yüz ve Göz çevrenizin tüm nem ihtiyacını karşılar, daha sağlıklı, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sağlar.
Gençleştirir – Yüz ve Göz çevrenizin daha genç görünmesi için gereken onarım ve yeniden yapılanma sürecine zaman kazandırır.
Sadece 4 hafta içerisinde deneyenlerin %92’sinin hem cildinde hem de göz çevresinde daha sıkı bir görünüm kazandığı gözlendi.
Supreme Eye özel balm yapısı ile serum kıvamında. Ürün bu özel yapısı sayesinde göz çevreniz için “nem maskesi” olarak da kullanılabilme özelliğine sahip.
Sabah ve Akşam göz çevrenize uygulayın. Anında nem ve gençleştirme etkisini arttırmak için, haftada 1 defa göz maskesi olarak uygulayın: göz çevrenizde 2 dakika bekletin, kremin fazlasını bir peçete yardımı ile temizleyin.
Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye Kremi Fiyatı: 160 TL

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.