4 Kasım 2012 Pazar

Jennifer Lopez’i Neden Beğeniyoruz?


Jennifer Lopez, parlak saçları, pürüzsüz cildi ve fiziği ile erkeklerin olduğu kadar kadınlarında dikkatini çekiyor. Kalçasının büyüklüğünden şikayet etmeyen ve sporu elden bırakmayan ünlü Hollywood yıldızı Lopez, bizim de beğendiğimiz kadınlar arasında yer alıyor. Geniş kalçalı ve kısa boylu olmasına rağmen bir ışık gibi parlayan sanatçı vücudunu forma sokmak için diyet yapıyor. Fakat dikkat edin “forma sokmak için” asla kilo vermek için değil. Sizde Lopez gibi kendinizle barışık olun ve güzelliğinizi ön plana çıkarın. Moda akımlarının dayattığı birçok standardın dışında kendi içinde orantılı ve güzel bir vücuda sahip olan Lopez, yakın zamanda konser için Türkiye’de olacak.


Sizin için Jennifer Lopez’in nasıl bu kadar dikkat çektiğini araştırdık. Haberimizi okuyun!
Cildine iyi bakıyor
jennifer lopez
Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’in güzelliğini tamamlayan en önemli unsurlardan biri de hiç kuşkusuz pürüzsüz cildi. Her daim bakımlı ve pürüzsüzlüğünü koruyan cildiyle Lopez, erkek hayranları tarafından daha da beğenilmesini sağlıyor.
Dans ile form tutuyor
Dünyanın en başarılı seslerinden Jennifer Lopez, yıllardır formunu dansla koruyor. Bir süre önce ikiz bebekler dünyaya getiren Jennifer Lopez, 43 yaşında olmasına rağmen oldukça enerjik. Sahnede hem şarkı söylüyor, hem dans ediyor. Enerjisini izleyicilere geçirmeye başaran güzel yıldız, kliplerinde de ciddi dans performansları sergiliyor. Sıkı bir egzersiz programına sahip olan Lopez, güzel ve kıvrak vücudunu korumak için dans performanslarını yeterli görmüyor.
Düzenli spor yapıyor
En güzel vücutlu ünlüler arasında anılan Lopez, bu ünvanını korumak için yalnızca dans egzersizlerine bel bağlamıyor. Sıkı bir programla spor yapan Jennifer Lopez, ünlülerin kişisel çalıştırıcı Tracy Anderson ve Gunnar Peterson’la çalışıyor. Biri, ünlü şarkıcıya, daha çok ağır antrenmanlara yönelmesini önerirken; diğeri, doğum sonrası kiloları da verebilmesi için, egzersiz programına olabildiğince tüm vücudu çalıştıran kardiyo sporları eklemiş. Böylece daha çok kas grubunu aynı anda çalıştırmayı ve ünlü şarkıcının metabolizmasını da hızlandırmayı hedeflemiş.
Kalça kaslarını güçlendiren egzersizleri ihmal etmiyor
Jennifer Lopez’in tercih ettiği bir diğer spor kürek çekmek. Kürek çekmek, çok ritmik hareketlerle yapıldığı ve ani hareketler gerektirmediği için, ünlü şarkıcının dans yüzünden zorlanan eklemlerini daha fazla zorlamamış. Üstelik kürek makinesi ya da ergometre denilen bu aletleri, neredeyse her spor salonunda bulmak mümkün. Bunu evde kendi spor aletlerinizle de yapabilirsiniz.
Kürek çalışması dışında sanatçı, güç egzersizlerine de devam etmiş. Bunların arasında squatlar, lunges denilen ve diz çökmeye benzeyen türde egzersizlerle kalça ile bel çevresindeki kasları güçlendirip sıkılaştıran çeşitli egzersizler bulunuyor. Lopez, bunların kimisini fazladan ağırlık kullanarak, kimilerini yalnızca vücut ağırlığını kullanarak yapmış. Bu sıkı çalışmalar sonucu iri kalçaları insanların, estetik kusur olarak değil, güzelliğinin bir parçası olarak algıladığı bir şeye dönüşüyor.
Yoga ile vücudunu rahatlatıyor
16 Kasım’da Ülker Sports Arena’da vereceği konseri, hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Jennifer Lopez, tüm bunların yanı sıra yoga yapmayı da ihmal etmemiş. Dans performansları sırasında ihtiyaç duyduğu esnekliğe destek olması ve hem zihnini hem vücudunu rahatlatması amacıyla, sıkışık programına bir de yogayı sıkıştırmış.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.