7 Kasım 2012 Çarşamba

Givenchy’nin Çiçek Kokulu Yeni Parfümü!


Koku, bir kadının en önemli silahlarından biri! Erkeklerin ilgisini çekmenin ve diğer bayanları kıskandırmanın en kolay yolu yeni parfümünüzün kokusudur! Givenchy parfümü, Le Bouquet Absolu ile seksi kadınlar listesine girmeye hazır olun!
Yaz aylarının dışında çiçek kokularını üzerinizde hissetmek istiyorsanız, Givenchy’nin yeni parfümü Le Bouquet Absolu tam aradığınız şey! Misk, meyve ve çiçek kokularından oluşan Givenchy parfümü, Givenchy kadınının sanatsal yönünü ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

Givenchy tekstil tasarımcısı Riccardo Tisci, yeni koleksiyonunu tasarlarken çiçeklerden ilham almıştı. Givenchy de yeni parfümünü oluştururken, Riccardo Tisci’den etkilenerek çiçek kokularını kullanmak istemiş olacak! Portakal çiçeği, yaban çileği, bergamot Givenchy parfümünün üst notalarında yer alırken, yeni parfümde yasemin, orkide ve vanilyaya orta notalarda yoğun olarak yer verilmiş.

Le Bouquet Absolu’nun parfüm şişesi de en az yeni parfümün çiçek kokuları kadar dikkat çekici! Prizmadan esinlenerek hazırlanan parfüm şişesinin ön yüzünde, zarif çiçekler yer alıyor. Parfüm şişesinin kutusunun üzerinde ise, siyah, beyaz ve pembe renklerin uyumu göz kamaştırıyor.

Givenchy’nin yeni parfümü, eşsiz formülüne rağmen ulaşılabilir bir fiyata sahip! 50 ml.’si 99 TL olan Le Bouquet Ablosu Givenchy parfüm, çiçek kokularını size getirmek için bekliyor! Yaz gelmeden yazın kokusunu üstünüzde hissetmek istiyorsanız, Givenchy Le Bouquet Absolu tam size göre!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.