5 Kasım 2012 Pazartesi

Tırnaklarınızı Aksesuara Dönüştürün!

closeBu yazı 1 yıl 10 ay 3 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir. Herhangi bir yanlış anlaşılmadan bu site sorumlu değildir.


‘Mara Tırnak Filmleri’   ile tırnaklarda yeni bir dönem başlıyor. Klasik ojelerin kuruma problemine, soyulma ve tırnakları sarartma derdine son veriyor. Leopar, zebra motifler, deri kırmızılar gibi dikkat çeken tırnak tasarımlarıyla yurtdışında birçok ünlünün tercih ettiği Tırnak Filmlerini tüm kadınların beğenisine sunuyor. 


Yapıştırın, törpüleyin, hazırsınız!



Özel olarak geliştirilen ince film tabaka, tırnağın üzerine yapıştırılıyor ve dışa taşan parçalar törpüleniyor. Daha parlak bir görünüm ve dayanıklılık için üzerine ‘Mara Şeffaf Cila’ sürülüyor. Kadınlar, günlük ya da özel günlerindeki kıyafet tercihlerine göre dakikada şık tırnak dizaynları yapabiliyorlar. ‘Mara Tırnak Filmleri’  farklı tırnak boyutları için uygun seçenekler sunuyor. Tırnak filmleri çıkarılmak istendiğinde kolayca çıkarılıyor ve tırnaklara zarar vermiyor. Paket içeriğinde; 20 Adet Tırnak Filmi, törpü ve yardımcı çubuk bulunuyor. 


‘Mara Tırnak Filmleri’  seçkin eczanelerde, kozmetik mağazalarda ve http://www.marakozmetik.com.tr/ resmi satış sitesinde satışa sunulmuştur.


Perakende Satış Fiyatı: 13.90

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.